Brasilianske Sandro på vej til Spurs

Tottenham er tæt på brasiliansk landsholdsspiller, der angiveligt skal malke en ko, når han scorer...

Premier League-klubben Tottenham Hotspur henter den brasilianske midtbanespiller Sandro Ranieri Guimaraes Cordeiro. Eller bare Sandro...

Det meddeler den brasilianske klub Internacional tirsdag.

Klubber skriver i en pressemeddelelse, at de to parter nu er så langt i forhandlingerne, at der bare mangler et lægetjek.

- Jeg er blevet ringet op af klubbens formand, der siger, at vi er meget tæt på. Forhåbentlig får vi aftalen helt i hus. Han (Sandro, red.) er stærk og ser rigtig, rigtig god ud. Så jeg glæder mig meget, siger Spurs-manager Harry Redknapp.

Stadig med i Copa Libertadores
Det er Internacionals deltagelse i Copa Libertadores, den sydamerikanske pendant til Champions League, der står i vejen for en kontraktunderskrivelse nu.

Så længe brasilianerne er med i turneringen, bliver 21-årige Sandro hjemme. Og derfor bliver det hverken i dag eller i morgen, at han rejser til London.

For Internacional er med i slutspillet og er programsat til to kampe 11.- og 18. august.

Sandro fik debut på det brasilianske landshold i 4-2-sejren over Chile i VM-kvalifikationen tilbage i september.

Skal malke køer
Ingen af parterne har villet berette om et beløb, men de normalt velinformerede engelske aviser mener at vide, at Sandro koster ni millioner pund - svarende til godt 74 millioner kroner.

Fans af Internacional har skrevet en lidt syret sang om Sandro, der ser således ud:

'Sandro raya de golas, Sandro raya de golas, Sandro raya de golas, que nosotros le daremos una vaca y él hace leche.'

Oversat til dansk er det nogenlunde således: 'Sandro scorer målene, Sandro scorer målene, Sandro scorer målene. Og derfor får han en ko, så han kan malke den'.