Annonce:
Annonce:

Ny spiller afsløret i 'Terry-gate'

Engelsk avis afslører Premier League-stjernes seksuelle eskapader med John Terrys elskerinde

Vanessa Perroncel kender Chelsea-truppen bedre end de fleste. (Foto: PR-foto)
Vanessa Perroncel kender Chelsea-truppen bedre end de fleste. (Foto: PR-foto)
Annonce:
Følg Fodbold

For en uge siden var der ikke mange udenfor Chelseas spillertrup, der kendte undertøjsmodellen Vanessa Perroncel.

Men så rullede sexskandalen, efter at det kom frem, at den gifte landsholdskaptajn, John Terry, havde gjort damen, der har været kæreste med den tidligere Chelsea-spiller Wayne Bridge, gravid. Men hverken Bridge eller Terry var de første Chelsea-spillere, der delte seng med frøken Perroncel. I alt skal fem Chelsea-spillere have været involveret med det fodboldglade fruentimmer - heriblandt den nuværende Tottenham-spiller Eidur Gudjohnsen.

Torsdag må islændingen, som har børnene Sveinn Aron, Andri Lucas og Daniel Tristan med hustruen Ragnhildur, således se sine eskapader med Perroncel oprullet i The Sun.

Her holder Perroncels tidligere udlejer sig ikke tilbage og fortæller frejdigt om, hvordan islændingen bedrog sin kone med Chelsea-groupie.

Annonce:

Energiske Eidur
- Eidur kom tit på besøg. De forsvandt altid sammen til hendes soveværelse. Det var min voksne søns værelse - og han er en stor Chelsea-fan, siger Linda Wardley til The Sun og fortsætter:

- Det var tydeligt, hvad de lavede. Han virkede meget energisk. Tre eller fire gange overnattede han, men han tog altid hjem ved femtiden om morgenen, fortæller Wardley.

- Jeg plejede at høre trappen knirke, når han sneg sig ud. Jeg plejede at fnise ved tanken om, at en fodboldmillionær sneg sig sig hjem fra en affære i min beskedne ejendom, fortæller den indiskrete udlejer.

- Eidur var altid bange for at blive afsløret. Det sjove er, at en af mine naboer en dag så ham og spurgte, om det var ham.

Ifølge Linda Wardley havde Gudjohnsen lovet Vanessa Perroncel at forlade kone og børn, men det skete aldrig.

Annonce:

Tæt på afsløring
- Vanessa er ikke typen, som holder sig tilbage fra at snuppe en anden kvindes mand. Hun sagde engang, at hendes ambition var at gifte sig med en fodboldspiller, fortæller Wardley, der fortæller, at fru Ragnhildur ved en enkelt lejlighed var tæt på at afsløre mandens sidespring.

- Vanessa fortalte mig, at hustruen engang kom en på den klub, hvor Vanessa arbejdede, mens hun sad på skødet af Eidur. Hustruen brød sig ikke om det og sendte Vanessa vrede blikke, men jeg tror, at Vanessa nød det, slutter Wardley.

Kort efter, at Eidur Gudjohnsen brød forbindelsen, blev Vanessa Perroncel så kæreste med Wayne Bridge, inden hun blev gravid med John Terry.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: