Tog pis på træneren

Hull-spillerne opførte parodi, da de fik uafgjort mod Manchester City. Fik hævn over sur træner, der tidligere har udstillet spillerne

'Kan I så forstå det'. Målscoreren 'underviser' medspillerne og bemærk hvor meget publikum hygger sig i baggrunden (Foto: PA Photos)
'Kan I så forstå det'. Målscoreren 'underviser' medspillerne og bemærk hvor meget publikum hygger sig i baggrunden (Foto: PA Photos)

Hævn er nu en dejlig følelse.

I sidste sæson var Hull bagud mod Manchester City med 4-0 ved pausen. Troner Phil Brown nægtede spillerne at gå i omklædningsrummet. De sad i stedet i en rundkreds på græsset, mens træneren tegnede og fortalte til stor moro for tilskuerne.

Og så mødtes holdene igen i dag. Lidt ufortjent får Hull uafgjort 1-1 på et ret sent straffespark og hvad gør spillerne?

De samles i en rundkreds på græsset og målscorer Jimmy Bullard 'tegnede og fortalte'.

Publikum? De hyggede sig. Hvad træner Brown sagde til spillerne melder historien intet om, men mon ikke de slipper for en tur til bødekassen.

1 af 2 Sådan så det ud i sidste sæson, da Hull-spillerne blev beordret til 'bold-undervisning' på banen i pausen (Foto: PA Photos)
2 af 2 'Kan I så forstå det'. Målscoreren 'underviser' medspillerne og bemærk hvor meget publikum hygger sig i baggrunden (Foto: PA Photos)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere