Bendtner satser på comeback i Liverpool

God adventsgave: Nicklas Bendtner satser på at gøre comeback i Liverpool tredje søndag i advent

Nicklas Bendtner er tæt på comeback for Arsenal. (Foto: Getty Images)
Nicklas Bendtner er tæt på comeback for Arsenal. (Foto: Getty Images)

Danske fodboldelskere kan se frem til en adventsgave af de helt store søndag 13. december.

Hvis alt forløber efter planen, gør den skadede landsholdsangriber Nicklas Bendtner comeback på Arsenals bedste mandskab, når London-klubben skal en tur til Liverpool, hvor Daniel Agger og co. tager imod.

– Jeg har et godt samarbejde med folk fra Arsenals lægestab, og vurderingen er, at Nicklas er klar til minimum at indtage en plads på bænken om to ugers tid, siger Thomas Jørgensen til Ekstra Bladet.

Jørgensen er Arsenal-stjernens personlige behandler, og han landede i aftes i København efter at have tilbragt tre dage i London hos Bendtner.

– Vi har i samråd med Arsenal arbejdet intensivt med hans svage lysker. De skal gøres stærkere og smidigere, så han ikke får de småskader, han har været ramt af, siger Thomas Jørgensen.

Føler sig klar
Landsholdsforwarden har været sat udenfor, siden han lod sig udskifte efter 36 minutter i lokalbraget mod Tottenham den sidste dag i oktober.

Siden har han været en tur i Frankrig for at få foretaget et mindre operativt indgreb i mavemuskulaturen, men nu nærmer han sig altså et comeback i verdens mest omtalte liga.

– Han skal have noget bold med i sin træning fra i morgen, og i slutningen af næste uge skulle han gerne indgå i træningen med holdkammeraterne.

– Nicklas føler sig egentlig klar til at træne med holdet, men Arsène Wenger har fortalt ham, at han ikke bare skal være 100 procent, men 200 procent klar, når det skal ske, siger fysioterapeuten.

Arsenal-manageren tør ikke risikere, at Bendtner render ind i en kronisk skade, som det kan tage måneder at få bugt med.

Tager ingen chancer
Førstevalget til den forreste angriber-plads, Robin van Persie, har nemlig lange udsigter til spilletid, da hans ankelskade er mere kompliceret end som så.

Derfor tager Wenger ingen chancer med danskeren, og derfor må Bendtner formentlig vente til Liverpool-braget mod Agger, før han kan gøre comeback.

Den adventsgave er vi flere, der glæder os til at åbne foran fladskærmen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere