Benitez: Fremtiden ser lys ud

Talenterne skal være med til at redde et skrantende Liverpool-mandskab, siger manager Rafael Benitez

Rafael Benitez i velkendt aktion for Liverpool. (Foto: AP)
Rafael Benitez i velkendt aktion for Liverpool. (Foto: AP)

Skyerne har trukket sig sammen over Anfield Road og manager Rafael Benitez dette efterår.

Det har slet ikke fungeret for Liverpool FC, der nu ellers har i flere år har taget tilløb til det første engelske mesterskab siden 1990.

Men fremtiden ser lys ud, siger Benitez med henvisning til klubbens ungdomsakademi.

- Det er altid meget vigtigt at udvikle egne spillere. Lokale spillere har passion og vilje og det tror jeg er vigtigt, hvis du vil vedholdende og blive i toppen af tabellen. Du bliver nødt til at producere egne spillere, siger spanieren.

Om der her er tale om en total forglemmelse af det faktum, at Arsenal og Liverpool, der har forsøgt sig med egen avl, ikke har hentet et mesterskab i efterhånden mange år, skal være usagt.

Sikker på positiv fremtid
Det er dog et faktum, at Liverpool FC har hentet flere unge talenter fra akademiet forud for denne sæson - heriblandt spændende spillere som Martin Kelly og Jay Spearing.

Adspurgt om fremtiden er positiv for Liverpool, svarer Benitez: Ja, det mener jeg. Jeg er sikker.

- Når du laver forandringer, kan det tage tid. Men vi arbejder alle ud fra den samme plan og vi forsøger at gøre de samme ting her på Melwood (førsteholdets træningsanlæg, red.) som de gør på akademiet, siger han.

Ungdommen har i dette forkølede efterår fået chancen, da skader har fyldt meget i dagligdagen på førsteholdet.

Udover Kelly og Spearing er der blevet plads til folk som Nathan Ecclestone og Daniel Ayala.

Velorganiserede
- Vores reservehold er et meget godt hold. Vi har skiftet lidt ud både blandt de ansatte og spillerne og vidste, at det første år kunne blive svært. Men de gør det godt - alle sammen, siger Benitez.

- De spiller godt, er velorganiserede og ved hvad de gør. Det betyder, at vi kan bruge nogle spillere, og du kan se, at de jo kan præstere, siger han.

Foreløbig finder spanieren dog nok mere trøst i, at Steven Gerrard har meldt sig klar til weekendens kamp mod Manchester City.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere