Benitez takker Olsen

Liverpool-manageren glad for, at Daniel Agger blev hjemme og undgik landskampene mod Sydkorea og USA

Rafael Benitez glæder sig over, at Daniel Agger synes klar til weekendens kamp mod Manchester City. (Foto: Getty Images)
Rafael Benitez glæder sig over, at Daniel Agger synes klar til weekendens kamp mod Manchester City. (Foto: Getty Images)

Rafael Benitez har ikke altid været glad for de beslutninger, som landstræner Morten Olsen har taget i forhold til Daniel Agger.

Men nu føler den pressede Liverpool-manager alligevel anledning til at komme med et positivt budskab til den danske landstræner.

- Daniel Agger er ok. Han havde lidt problemer med ryggen, men han træner. Det var en rigtig god afgørelse som den danske landstræner tog ved at udelade ham fra truppen. Han er nemlig meget bedre nu. Jeg tror han bliver klar til lørdagens kamp mod Manchester City, siger Rafael Benitez.

Johnson med igen
Han har andre positive meldinger fra sin trup. Anfører Steven Gerrard bliver også klar lige som højre backen Glen Johnson også bliver spilleklar til skæbnekampen for The Reds.

Det er ved at være sidste udkald, hvis klubben skal med i toppen af tabellen. Mesterskabet er væk, men en plads i top-4 giver adgang til Champions League i næste sæson. Og netop lørdgens modstander, Manchester City, bliver en af de værste konkurrenter...

- Steven Gerrard fuldførte træningen i dag. Hvis han fortsætter, så vil han også spille lørdag, siger Rafael Benitez.

Han må til gengæld undvære Fernando Torres, der først ventes klar om et par uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere