Annonce:
Annonce:

Martin Laursen stopper karrieren

Martin Laursen opgiver at fortsætte karrieren - i dag meddeler han, at det er slut

Utallige gange er Martin Laursen blevet dømt færdig, men har kæmpet sig tilbage. Nu er det slut efter 53 landskampe og mange flotte præstationer i Premier League, Superligaen og Serie A. (Foto: Henrik Schütt)
Utallige gange er Martin Laursen blevet dømt færdig, men har kæmpet sig tilbage. Nu er det slut efter 53 landskampe og mange flotte præstationer i Premier League, Superligaen og Serie A. (Foto: Henrik Schütt)
Annonce:
Følg Fodbold

Der er ingen vej udenom. Det er slut.

For seks måneder siden blev Martin Laursen hyldet som Årets Fodboldspiller i Cirkusbygningen. I dag kommer han atter i centrum, når den sympatiske forsvarsspiller på et pressemøde hos Aston Villa annoncerer, at karrieren er slut.

- Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg fredag kommer med en melding om min fremtid; men hvad det konkret handler om, det må vente til den tid, kom det kortfattet fra Martin Laursen, da Ekstra Bladet fangede ham i aftes på telefonen.

Han afviste blankt at løfte yderligere på sløret for temaet for dagens pressemøde.

Men det kræver ikke nogen synderlig god fantasi at regne ud, at det desværre er karrierens ende, der er på programmet.

Annonce:

- Hvorfor skulle han indkalde pressen for at meddele, at han fortsætter karrieren. Det vil ikke give nogen mening, vurderer journalist Bill Howell, der følger Aston Villa tæt for Birmingham Mail.

Smerterne var for store
Martin Laursen, der gennem hele karrieren har været plaget af svage knæ, beskadigede sit højre knæ i en kamp mod West Ham 20. december 2008.

I første omgang fik danskeren en kort pause og var atter i aktion lige efter nytår. Men det lokalopgør mod West Bromwich blev Martin Laursens sidste kamp på højeste plan.

Smerterne i knæet var for store efter comebacket, og der var ingen udvej for Martin Laursen, der måtte under kniven. En operation, der samtidig medførte, at Martin Laursen stoppede sin karriere i nationaldragten for at hellige sig klubkarrieren.

Tvivlende O'Neill
Et sympatisk træk, som Martin Laursen aldrig fik belønning for. For trods langvarig genoptræning blev knæet aldrig helt godt igen. Og Martin Laursens comeback til Premier League måtte gang på gang udsættes.

Annonce:

For tre uger siden begyndte Aston Villas manager Martin O’Neill så at udtrykke tvivl om danskerens fremtidsudsigter.

Siden da har Martin Laursen været på en solid rundtur blandt verdens knæ-eksperter for at tænde bare en anelse håb om, at knæet atter kunne blive klar til fodbold. Den tur har øjensynligt været resultatløs.

Og derfor meddeler den Martin Laursen i dag klokken 12.30 på Aston Villas træningsanlæg Bodymoor, at det er slut.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: