Ronaldo totalsmadrer sin Ferrari

Øjenvidner beskriver Ronaldos Ferrari som et 'forvredent vrag', efter at United-stjernen smadrede den i en tunnel ved lufthavnen i Manchester

Ronaldo har haft et lille uheld. (Foto: Getty Images)
Ronaldo har haft et lille uheld. (Foto: Getty Images)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold

Superstjernen Ronaldo slap uden en skramme, da han tidligere torsdag kørte galt i sin Ferrari ved Manchester Airport. Det skriver The Sun.

Øjenvidner kalder ifølge avisen bilen for et 'forvredent vrag', mens politiet oplyser, at bilen formentlig er så smadret, at det ikke kan betale sig at reparere på den.

- Fronten på Ronaldos bil var komplet smadret. Der var metal og småstumper overalt på vejen - vi måtte køre slalom for at komme forbi, siger et øjenvidne til The Sun.

Manchester United-stjernen ramte ifølge vidnerne et autoværn mellem to vejbaner i en tunnel ved lufthavnen, så vragdele fløj i alle retninger.

- Ronaldo stod bare i vejkanten og så forvirret ud.

- Min datter sagde til mig: 'Min Gud, det er Cristiano Ronaldo!' Det er utroligt, at han var uskadt, for bilen så ikke godt ud, siger en kilde.

Ifølge Manchester Evening News blev et af forhjulene fundet omkring 200 meter fra vraget. Der var ikke andre biler involveret i ulykken.

Se billedet af bilen ved at klikke her.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU