Annonce:
Annonce:

Rooney hævnede sig på Citys fans

Wayne Rooney blev hidset godt og grundigt op, men det var Cristiano Ronaldo, der blev udvist, da United vandt slaget om Manchester

Wayne Rooney måtte finde sig i meget lort fra Manchester Citys fans, før han hævnede sig ved at afgøre lokalbraget i Manchester. (Foto: Getty Images)
Wayne Rooney måtte finde sig i meget lort fra Manchester Citys fans, før han hævnede sig ved at afgøre lokalbraget i Manchester. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold

Den der ler sidst, ler bedst, hedder ordsproget.

I den forstand burde Wayne Rooney få sig en mægtig god latter efter 1-0-sejren på udebane i slaget om Manchester mellem City og United.

Det er bare ikke Rooneys stil. Selv efter sin scoring til 1-0 lignede Rooney en tegneseriefigur med udtrykket 'Grrrr!' i sin talebobel.

Sejrsmålet faldt efter 42 minutter, da Michael Carrick slap fri på venstre kant af Citys centerforsvar og sendte et skud mod mål, som Joe Hart kun kunne halvklare.

Derefter var det ingen sag for Rooney at sætte en inderside på riposten fra sin position inde foran mål; men han fejrede det, som om han havde afgjort VM-finalen på saksespark. Hvilket utvivlsomt skyldtes både kampens vigtighed for United og ikke mindst City-fansenes tilråb og fagter til den iltre angriber gennem hele 1. halvleg.

Sejren til United var ganske fortjent bedømt på spil og chancer. City var ikke med i kampen, før Cristiano Ronaldo midt i 2. halvleg blev udvist for sit andet gule kort - dommeren mente, at portugiseren bevidst havde sat en hånd på bolden.

Derefter overtog City meget af spillet, men de havde deres første farlige forsøg kort før tid, da van der Sar efter et hjørnespark måtte redde en afslutning på målstregen.

Med sejren hænger United fortsat på med det yderste af fingrene i toppen af Premier League, hvor Chelsea og Liverpool fortsat kører parløb.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: