Aston Villa skuffede hjemme

Aston Villa med Martin Laursen spillede skuffende 0-0 hjemme mod Fulham. Dermed tabte Villa dyrebare point i topstriden i Premier League

Villa-anfører Martin Laursen ærgrer sig over en brændt mulighed. (Foto: AP)
Villa-anfører Martin Laursen ærgrer sig over en brændt mulighed. (Foto: AP)

Heller ikke i år ligner det året, hvor Aston Villa for alvor vil lege med helt i toppen af Premier League og snige sig ind blandt de normale top fire hold; Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal.

Aston Villa med Martin Laursen på holdet skuffede lørdag fælt med 0-0 hjemme mod Fulham i en af den slags kampe, som ret beset skal vindes, hvis Birmingham-holdet vil helt op i toppen.

Men Fulham stod solidt i de bageste rækker, anført af den tidligere FC København-spiller Brede Hangeland. Fulham, der endnu en gang ikke havde Leon Andreasen i truppen, er begyndt at drille de store hold i England.

I sidste uge holdt klubben også nullet mod Liverpool i en kamp, der også endte uden scoringer, og træner Roy Hodgson, der tidligere har stået i spidsen for FCK, har virkelig fundet de defensive dyder frem.

Med det uafgjorte resultat har Fulham kun tabt en af de seneste otte Premier League-kampe. Aston Villa ligger med det ene point stadig placeret på fjerdepladsen, inden søndagens øvrige kampe.