'Gallas har ødelagt Arsenal'

Arsenal-backen Gael Clichy mener, at landsmanden William Gallas har spoleret stemningen i London-klubben med de udtalelser, der kostede anførerbindet

William Gallas har spoleret den gode stemning i Arsenal. (Foto: AP)
William Gallas har spoleret den gode stemning i Arsenal. (Foto: AP)

Selvom Arsenals manager Arsene Wenger har flået anførerbindet af William Gallas og givet det til Cesc Fabregas, så har dønningerne efter Gallas' meget omtalte kritik af holdkammeraterne endnu ikke lagt sig i den lettere kriseramte London-klub.

Tirsdag aften genoprettede Nicklas Bendtner godt nok lidt af roen med sit sejrsmål mod Dynamo Kiev i Champions League, men den franske back Gael Clichy indrømmer nu, at den afsatte anførers tirader har spoleret den gode stemning på Emirates Stadium.

- Det har ødelagt noget i truppen. Det var noget, som skulle være blevet mellem ham og chefen, selvom der måske var noget rigtigt i det, William sagde, siger Clichy i The Sun.

- Manageren og William har diskuteret sagen efterfølgende, men det er alligevel en skam. Sket er sket, og det kan ikke gøres om. Nu er det op til spilleren og trænerne at samle stumperne, så vi kan komme videre. Williams udtalelser var et problem - ikke kun fordi han var anfører, men også fordi han er en erfaren spiller, siger Gael Clichy.

Handler om hollænder
Hele miseren opstod, da det kom frem, at der havde været tumult i Arsenals omklædningsrum i pausen af 4-4 opgøret mod lokalrivalerne Tottenham.

Det kommenterede Gallas med følgende udtalelser til Daily Mail:

- Når nogle af spillerne kommer hen til mig i min egenskab af anfører og taler med mig om en spiller ... klager over ham ... og når man så under kampen taler med denne spiller, og han fornærmer os, så kommer der et tidspunkt, hvor man ikke længere fatter, hvad der foregår.

De fleste engelske medier er enige om, at spilleren, som var skydeskive for Gallas' kritik var hollandske Robin van Persie.