Annonce:
Annonce:

Ferguson sætter ild til Manchester

Manchester Uniteds manager ser ned på byrivalerne fra City lige inden lokalopgøret på søndag

Alex Ferguson ser ikke Manchester City som en trussel i denne sæson, og det lader han alle vide lige nu op til lokalopgøret. (Foto: Getty Images)
Alex Ferguson ser ikke Manchester City som en trussel i denne sæson, og det lader han alle vide lige nu op til lokalopgøret. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold

Han har altid haft en veludviklet sans for at drille sine modstandere, og den svigter heller ikke i denne uge.

Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, har netop sat brand i byen, hvor der på søndag kl. 14.30 spilles lokalopgør mod de pludseligt nyrige rivaler fra Manchester City.

- På dette tidspunkt er vore trusler stadig Chelsea og Liverpool, der er placeret over os. Er de ikke? Det er vores fokus lige nu, sagde han i går til engelsk presse på træningsanlægget, da det blev foreslået, at Manchester City udgør en trussel mod United.

- Hvor er de placeret lige nu? Undskyld mig! sagde han.

Milliardernes indtog
Når der tales om City som en trussel for United hænger det naturligvis sammen med de mange milliarder til spillerindkøb, som de nye arabiske ejere er kommet med. Men dem giver Sir Alex ikke mange ører for.

- Roman Abramovich kom til Chelsea og købte en bunke spillere, og klubben vandt mesterskabet de næste to år. Men er der noget, man kan sige om denne klub, så er det, at den altid tager en udfordring op. Havde vi intet gjort, ville vi være blevet de evige toere, men vi tog udfordringen op, og heldigvis har vi vundet de to seneste titler, siger Ferguson.

- Det er nemmere sagt end gjort at bruge penge på spillere. Det er her beslutningsevnen bliver sat på prøve, og det bliver Mark Hughes ansvar. Indkøb gør man til fremtidens hold, og det lykkedes i Chelsea, men der er masser af eksempler på, at det ikke er lykkedes - og i øvrigt er januar ikke det bedste tidspunkt at handle på, sagde han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: