Annonce:
Annonce:

Ferguson har statistikken med sig

At Manchester Citys manager Mark Hughes har en fortid hos bysbørnene hjælper på United og Alex Fergusons sejrschancer på søndag

Annonce:
Følg Fodbold

Listen af tidligere Manchester United-spillere, der nu er blevet trænere, er lang. Og flere af Alex Fergusons gamle elever har overtaget klubber, der ligger i Premier League.

Eksempelvis Mark Hughes. Den gamle bomber for United og Wales står i dag i spidsen for Manchester City, der søndag ramler ind i netop United til det klassiske slag om den midtengelske industriby.

Ferguson er torsdag ude og bekendtgøre, at han ikke frygter City. Hverken på grund af den nuværende holdsammensætning eller på grund af de mange millioner og milliarder, som de nye arabiske ejere har i sinde af poste i klubben.

Den legendariske skotte kan skele til statistikken og bemærke, hvordan han ofte klarer sig godt mod gamle United-spillere.

I 50 opgør mod klubber, der har en gammel United-spiller som træner eller manager, er det blevet 38 sejre, syv uafgjorte og blot fem nederlag.

Det er knap tre år siden, United sidst tabte sådan en kamp. Den gang var det til Blackburn Rovers, der såmænd havde Mark Hughes på trænerbænken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: