Annonce:
Annonce:

Agger blegner i lønkonkurrence

Danskeren halter langt efter konkurrenterne i Premier League når det handler om lønnen

Lønningerne i de rivaliserende klubber er generelt højere end i Liverpool. (Foto: AP)
Lønningerne i de rivaliserende klubber er generelt højere end i Liverpool. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Hvis Jamie Carragher er Liverpools svar på Rio Ferdinand hos Manchester United, så er Daniel Agger de rødes svar på Nemanja Vidic hos djævlene.

De to Liverpool-spillere kan sagtens matche deres konkurrenter på fodboldbanen, men når det handler om den månedlige løncheck, er det en ulige kamp, hvor Carragher og Agger er dømt tabere på forhånd.

Så hvis Daniel Agger gør sig forhåbninger om at tage et gigantisk lønhop, når han i nærmeste fremtid skal forhandle sig frem til en ny Liverpool-aftale, kan han godt glemme det.

Selvfølgelig har han udsigt til at stige nogle millioner i løn fra de nuværende 18 millioner kroner årligt, han sikrede sig i januar 2006, da der blev indgået en aftale frem til sommeren 2010.

Men den danske landsholdsspiller kommer slet ikke op på det niveau, som eksempelvis Vidic hæver.

Mangler nyt stadion
Sammenligningen mellem de to er oplagt. De kom til Premier League samtidig, og de har for længst bevist, de kan begå sig på et tophold i verdens hårdeste liga.

Mens Manchester United har givet serberen en ny kontrakt og et markant lønløft, må Agger affinde sig med, at Liverpool langtfra er lønførende blandt de engelske topklubber.

- Så længe Liverpool kun har et stadion med en kapacitet på 45.000, kan de slet ikke konkurrere på spillerlønningerne med Chelsea, Manchester United og Arsenal. Spillerne tjener gode penge i Liverpool, men det handler i lige så høj grad om, at du spiller i Liverpool med hjertet, forklarer Daily Mail-journalisten John Edwards, der fast følger Liverpool.

En klub som Manchester United har 30.000 flere tilskuere til hver hjemmekamp, Chelsea har i Abramovich deres egen pengetank,og Arsenal har alene 480 millioner kroner mere i kamprelaterede indtægter end Liverpool.

- Hvis Liverpool i fremtiden skal konkurrere med de øvrige topklubber om de bedste spillere, er det nødvendigt, klubben får et stadion med kapacitet til mindst 60.000 tilskuere, siger John Edwards.

Bliver i Liverpool
Til trods for at Liverpool hverken kan eller vil fordoble Daniel Aggers løn, tyder intet på, at den danske landsholdsspiller vil søge væk.

- Jeg er meget glad for at være i Liverpool. Jeg er indstillet på at blive her og kæmpe for min plads på holdet, siger Daniel Agger.

Manager Rafael Benitez skal i den kommende uge forhandle en kontraktforlængelse på plads. Siden skal forhandlingerne med Daniel Agger føres til ende, så han kan få ro og sikkerhed for en lang fremtid i Liverpool.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: