Annonce:
Annonce:

Bæstet efter Chelsea-chok: Sindssygt!

Chelseas fans prøvede at hyle Burnley-keeper Brian 'The Beast' Jensen ud af den, men han var alligevel med til at vinde over Chelsea efter straffespark

Brian Jensen blev i særklasse dagens mand, da Buernley hamrede Chelsea ud af CArling Cup'en. (Foto: Getty Images)
Brian Jensen blev i særklasse dagens mand, da Buernley hamrede Chelsea ud af CArling Cup'en. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold

På en aften, der vil gå over i historien som en af de mest minderige i klubbens historie, besejrede Burnley med danske Brian ’The Beast’ Jensen på mål i aftes mægtige Chelsea og sendte superstjernerne ud af den engelske Carling Cup.

Jensen blev den helt store helt for sit hold, da han i straffesparkskonkurrencen reddede to forsøg – først fra Wayne Bridge og til sidst det afgørende fra John Mikel Obi. Efter 1-1 i ordinær tid og 0-0 i forlængelsen gik Burnley videre i turneringen med samlet 6-5.

- Det er fuldstændigt sindssygt, siger Jensen til Ekstra Bladet.

- Dagen før kampen havde vi taktikmøde, og vores træner viste videoer med Chelseas stærke og svage sider. Vi måtte selvfølgelig alle grine af, at de stærke sider tog en evighed, mens de svage sider var til at overskue.

Annonce:

- Også træneren grinede og understregede, at det allervigtigste var, at vi bare gik på banen og nød det. Han sagde, at det ville blive en stor oplevelse at spille på Stamford Bridge mod Chelsea, og vi skulle bare spille frit. Der var intet pres på os.

Chelsea-fans bag målet
6000 medrejsende Burnley-fans så deres håb om sensationen smuldre, da Chelseas Didier Drogba scorede til 1-0 i det 27. minut, men 20 minutter før tid udlignede Ade Akinbiyi.

I straffesparkskonkurrencen brændte Burnleys Wade Elliot sit forsøg, men i kraft af Brian Jensen tog Burnley altså alligevel den sensationelle sejr.

- Jeg har aldrig tabt en straffesparkkonkurrence, så jeg var egentlig ikke specielt nervøs. Efter kampen fik jeg at vide, at træneren lige før straffesparkkonkurrencen havde sagt til skytterne, at hvis de bare sørgede for at skyde bolden i kassen, så skulle jeg nok sørge for resten, siger Brian Jensen.

- Chelseas fans bag målet prøvede nærmest at suge boldene i nettet og hyle mig ud af den, og jeg fik da nogle hilsner. Men jeg holdt hovedet koldt, og det var rigtigt fedt at tage den sidste, der afgjorde kampen.

Annonce:

- Det var ubeskriveligt. Helt ubeskriveligt ,jubler den danske keeper.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: