Annonce:
Annonce:

Gazza på vej mod chok-comeback

Paul Gascoigne kan være tilbage på græs i verdens mest prestigefyldte, nationale pokalturnering i næste sæson

Paul Gascoigne, her under opvarmningen til en velgørenhedskamp i 2006, er i spil til en plads på det 'pokaldrømmehold', der kan få plads i næste sæsons FA Cup. (Foto: AP)
Paul Gascoigne, her under opvarmningen til en velgørenhedskamp i 2006, er i spil til en plads på det 'pokaldrømmehold', der kan få plads i næste sæsons FA Cup. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Han er blevet dømt færdig. Der har sågar løbet rygter om hans død. Men 41-årige Paul Gascoigne er fortsat blandt os, og den tidligere engelske landsholdsspiller lever i den grad også fortsat i bevidstheden hos de engelske fodboldfans.

Det kan bane vejen for et chokerende comeback til den kontroversielle fodboldspiller i næste sæsons FA Cup. Folkene bag 'The Legends Series', der samler sportsikoner til velgørenhedskampe, drømmer om at skabe et hold af tidligere FA Cup-vindere, der skal stille op i næste sæsons udgave af verdens ældste og mest prestigefyldte pokalturnering.

- Ingen vil nogen sinde have set noget lignende, forklarer en kilde til avisen Daily Star.

- Hvis ellers Gazza er klar, så vil han højest sandsynligt være med.

Annonce:

Paul Gascoigne, der spillede sin sidste rigtige kamp i 2005, har tidligere stillet op til kamp i Legends Series. Sammen med andre koryfæer som Lothar Matthäus og Franco Baresi. De to sidstnævnte vil ikke kunne komme i betragtning til 'pokaldrømmeholdet', da de ikke er tidligere vindere af FA Cup-vindere. Det betyder dog ikke, at listen af stjerner bliver ret meget mindre af den grund.

Seriøst
Spillere som Ray Parlour, Lee Sharpe, Bryan Robson, Dave Beasant, Graeme Le Saux og Roberto di Matteo nævnes som oplagte kandidater til holdet. Alle har vundet FA Cup'en og alle er over 35 år. Det sidste mener folkene bag Legends Series dog ikke er et problem.

- Der findes vist ingen regler om, at spillere over 35 ikke må stille op i FA Cup'en, lyder det fra Paul Reaney til Daily Star, og afviser, at der alene er tale om en 'gimmick'.

- Vi mener det seriøst. Vi stiller ikke op for at blive til grin.

I følge Daily Star, så skal 'pokaldrømmeholdet' have fundet en klub, der vil stille sin plads i FA Cup'en til rådighed. Der forhandles blandt andet med verdens ældste klub Sheffield FC, der ligger i den tunge ende af Englands ottende bedste række, UniBond First Division South. Planen er, at pokalkoryfæerne tilknyttes klubben, men kun benyttes i FA Cup-kampene.

Annonce:

Målet med deltagelsen er at trække så mange mennesker til kampene som overhovedet muligt, hvorefter ethvert økonomisk overskud vil gå til velgørenhedarbejde.

Skal holdet nå helt frem til første runde af den egentlige pokalturnering, så kræver det fem sejre. Først en sejr i en indledende runde, hvorefter der skal hives sejre hjem i de efterfølgende fire kvalifikationsrunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: