Annonce:
Annonce:

Mor til dræbte tilgiver fodboldspiller

Moren til de to drenge, som blev kørt ned og dræbt af en beruset fodboldmålmand, har tilgivet en af mandens tidligere holdkammerater, som hyldede ham

Amanda Peak har tilgivet. (Foto: AP)
Amanda Peak har tilgivet. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Det vakte forargelse, da Ipswich-spilleren David Norris efter en scoring mod Blackpool holdt et par fiktive håndjern i luften for at hylde en tidligere holdkammerat i forbindelse med sin jubelscene.

Kammeraten var nemlig den tidligere Plymouth-målmand Luke McCormick, som er blevet idømt syv års fængsel for i sprituspåvirket tilstand at have kørt to små drenge ned, Aaron og Ben Peak.

Drengenes mor Amanda har dog tilgivet David Norris for hans ubetænksomme jubelscene, efter at han sendte et brev med en undskyldning til hende.

- Jeg tilgiver ham. Han gjorde noget upassende. Han skulle have tænkt over, hvordan han ville juble og valgt en anden måde, siger Amanda Peak ifølge Daily Mail.

- Jeg er glad for hans brev og undskyldning. Jeg ville bare gerne have, at han vidste, at han ikke skulle have gjort det.

- Jeg er glad for hans personlige undskyldning, det var alt, jeg bad om. Han har fået en bøde (af sin klub, red.), og pengene går til velgørende formål, som har brug for dem. Jeg blev ret såret over det, siger drengenes mor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: