Ferguson frygter titel-fiasko

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson erkender, at den er gal, efter de engelske mestres dårlige resultater mod titel-rivalerne i Premier League

Sir Alex Ferguson er slet ikke tilfreds af udbyttet i de engelske topkampe. (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson er slet ikke tilfreds af udbyttet i de engelske topkampe. (Foto: AP)

1-2 mod Liverpool, 1-1 mod Chelsea og senest 1-2 mod Arsenal lørdag eftermiddag.

Nej, Manchester United har bestemt ikke hentet resultaterne i sæsonens hidtidige dueller mod rivalerne i kampen om det engelske mesterskab. Og det bekymrer naturligvis manager Sir Alex Ferguson, som frygter, at det ikke lykkes at forsvare titlen.

- Det er en stor skuffelse for os, erkendte Ferguson efter nederlaget til Arsenal, hvor Wayne Rooney, Dimitar Berbatov og Cristiano Ronaldo slet ikke kunne matche Samir Nasris skarphed foran kassen.

- Vores resultater mod de andre store klubber er meget bekymrende. Det er helt modsat situationen sidste år, hvor vi tabte hos Chelsea, spillede uafgjort mod Arsenal, men vandt resten. Vi er nødt til at hente mindst 85 point, hvis vi skal have en chance for at vinde mesterskabet, så vi skal snart i gang, siger skotten, der stadig er utilfreds med det engelske kampprogram, der dikterer, at United ofte spiller på udebane efter opgaver i Champions League.

- Det er ikke let, når vi spiller på udebane efter hver kamp i Europa. Det er hårdt at spille på udebane mod Arsenal lørdag eftermiddag efter en udekamp mod Celtic onsdag, men mærkeligt nok synes jeg ikke, at det var et problem denne gang, lyder det fra Ferguson.