Annonce:
Annonce:

Raser over 'Mickey Mouse-dommer'

Newcastle-manager Joe Kinnear kan forementlig se frem til en karantæne fra sidelinjen og en bøde, efter at han kaldte dommeren mod Fulham for Mickey Mouse

Joe Kinnear (t.h.) er ikke ligefrem diplomatisk anlagt. (Foto: Getty Images)
Joe Kinnear (t.h.) er ikke ligefrem diplomatisk anlagt. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold

Det engelske fodboldforbund (FA) kører i øjeblikket en kampagne, som handler om, at parterne skal vise hinanden respekt i fodboldspillet. Den kampagne ligger i ruiner, efter at Newcastle-manager Joe Kinnear lancerede et hårdt angreb på søndagens dommer - og dommerne generelt.

Kinnear rasede over en situation, hvor Newcastle-spilleren Claudio Cacapa blev nægtet et frispark for et skub fra Fulhams Andrew Johnson, som øjeblikket efter fik tildelt et straffespark. Fulham vandt efter den scoring 2-1 og sendte Newcastle under nedrykningsstregen.

- Hvis vi havde haft en rigtig dommer, ville vi have fået noget med herfra. Det var en åbenlys fejl, et åbenlyst skub før straffesparket, og han ignorerede det bare, sagde Kinnear efter kampen om dommer Martin Atkinson.

- Johnson skubber fuldstændig Cacapa ud af sin vej. Det var bare en Mickey Mouse-dommer, som ikke gjorde noget. Man kan ikke tale med dommere mere, hvad skulle man få ud af det? Man kan tælle dem, man har respekt for, på én hånd.

- Han lavede en fejl, som kostede os. Men de virker ligeglade. Sådan er dommerstandarden her i landet, sagde Kinnear ifølge Daily Mail.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: