Benitez: Tilfreds med 20-årig kontrakt

Spanske Rafael Benitez er så tilfreds med tilværelsen i Liverpool, at han rigtig gerne sætter sin signatur på en ny kontrakt

Rafael Benitez har været på Anfield Road siden 2004. (Foto: AP)
Rafael Benitez har været på Anfield Road siden 2004. (Foto: AP)

Ifølge The Times skal Liverpools amerikanske ejere i næste uge mødes med deres succesfulde træner Rafael Benitez, der vil forlænge, selvom hans kontrakt ikke udløber før år 2010.

Den 48-årige spanske træner kom til Liverpool i 2004, efter at have været træner i Valencia, og har siden bragt både en Champions League- og FA Cup-sejr til Liverpool.

Benitez har udtalt sig til klubbens hjemmeside:

- Vi har aftalt at mødes i næste uge, og mine rådgivere er lige nu i kontakt med dem. Vi har ikke talt om længden på kontrakten, men vi vil gerne finde en løsning på dette snarest muligt.

Ejere godt tilfredse
Der er dog ingen tvivl om, at Benitez har intentioner om at fortsætte i klubben fremover.

- Jeg vil gerne blive her i langt tid. Jeg vil helt klart gerne være her, når det nye stadion åbner. Her forleden lavede jeg sjov med, at hvis de ville tilbyde mig en 20-årig kontrakt, vil jeg være godt tilfreds.

Benitez har tidligere været linket sammen med flere storklubber i Spanien og Italien, som følge af den konflikt, han tidligere har haft med ejerne omkring deres transferpolitik. De to ejere Tom Hicks og George Gillett er godt tilfredse med klubbens sæsonstart, og sætter også pris på Benitez’ arbejde.

- Rafa laver fortsat et utrolig godt arbejde, og vi er virkelig glade for holdets fremskridt. Vi ser frem til at tale med ham og hans rådgivere om at forlænge hans kontrakt, lyder det i en udtalelse fra de to amerikanere.