Manchester City dukket af Bolton

Der er et stykke vej op til den top 4, som de arabiske ejere vil se Manchester City befinde sig i

Gary Cahill (th.) og Andy O'Brien kommer over Citys Daniel Sturridge, og Bolton kom ud af kampen som vindere. (Foto: AP)
Gary Cahill (th.) og Andy O'Brien kommer over Citys Daniel Sturridge, og Bolton kom ud af kampen som vindere. (Foto: AP)

Der var lagt op til, at Robinho og hans City-kolleger kunne komme tilbage på vindersporet, da dagens modstander befandt sig under nedrykningsstregen.

Sådan skulle det ikke gå. Bolton knuste de ambitiøse olie-drenge 2-0 hjemme på Reebok Stadion.

Dermed kom Bolton væk fra bunden og nedrykningsspøgelset. Ud over de to sene mål var der ikke meget at berette om fra den kedelige kamp.

Ricardo Gardner scorede til 1-0 i det 76. minut tæt under mål, og den afsluttende træffer kom to minutter før tid fra Manchester Citys egen forsvarer, Richard Dunne.

Bolton rykkede forbi Newcastle United, der dog møder Aston Villa i morgen, og Tottenham Hotspur, der passeres selv om klubben vandt 2-1 over Liverpool i går.

Manchester City holder fast i deres tiendeplads, selv om de nu er oppe på kun en sejr i seks kampe. Det er næppe en statistik, der imponerer på kontorerne hos ejerne i Abu Dhabi.