Agger: Det har været hårdt

Han er tilbage for fuld styrke, men skadeshelvedet har været hårdt ved Daniel Agger

Daniel Agger er dette efterår for alvor vendt tilbage til topfodbold med spilletid for både Liverpool og det danske fodboldlandshold.

En forløsning for forsvarsstjernen, der tilbragte størstedelen af sidste sæson udenfor med en skade. Det satte ham samtidig tilbage i forhold til en plads i startopstillingen hos The Reds, hvor Martin Skrtel var lusket indenom og havde tilspillet sig en plads.

Først da slovakken blev alvorligt skadet var der atter plads til Agger, der nu erkender, at det har været hårdt at være væk.

- Det har været hårdt for mig efter det meste af et år væk fra fodbold - og videre en ny start på en sæson, hvor jeg har siddet på bænken. Jeg er glad for at kunne lægge de sidste 12 måneder bag mig, siger han til klubbens hjemmeside søndag.

Han spillede hele kampen lørdag, da Liverpool i overtiden måtte se Roman Pavlyuchenko sikre Tottenham en 2-1-sejr. Det ændrer dog ikke på det faktum, at han glæder sig over at være tilbage.

- Det er godt at være i gang igen. Det er aldrig let at komme ind på et hold som det, vi har nu i Liverpool. Nu vil jeg igen vise vores fans, hvad jeg står for, siger Agger.