Benitez: Det er kommet for langt ud

Liverpools manager Rafael Benitez erkender, at fyringen af Lawrie Sanchez i Fulham er et tegn på, at pengene betyder alt i Premier League - og det er kommet for langt ud nu

Det er kommet for langt ud i engelsk fodbold, når der fyres syv trænere på en halv sæson, mener Rafael Benitez. (Foto: AP)
Det er kommet for langt ud i engelsk fodbold, når der fyres syv trænere på en halv sæson, mener Rafael Benitez. (Foto: AP)

Med fyringen af Lawrie Sanchez i Fulham, er antallet af fyrede managere i Premier League denne sæson kommet op på syv af slagsen.

Fuldstændig grotesk, hvis man spørger Rafael Benitez, der som manager i Liverpool selv er under et hårdt pres - især fordi hans forhold til klubbens to amerikanske ejere langt fra er varmt.

- England var engang et sted, hvor managere fik mere tid og plads end i andre lande. Men det er fortid, og det er kommet for langt ud, siger Benitez ifølge tabloidavisen The Mirror.

Lawrie Sanchez skiftede landstrænerposten i Nordirland ud med posten i London-klubben i maj og klarede altså blot et halvt år som manager.i klubben.

Umuligt med succes for alle
- Syv managere er allerede blevet fyret, og det er langt værre end både Spanien og Italien. Det skyldes de mange penge, klubberne bruger, og derfor forventer ejerne også tilsvarende mere, analyserer Benitez, der lørdag fik en 4-1-gevinst hjemme over Portsmouth.

- Ejerne tror, at de ved at bruge penge får succes. Men der er 20 hold i ligaen, så det er umuligt for alle at få succes, siger han.

Sejren over Portsmouth var tiltrængt for Benitez og Liverpool, der i den forgange uge tabte et vigtigt skridt i mesterskabskampen, da Manchester United vandt lokalopgøret 1-0. Desuden røg The Reds ud af Liga Cup'en efter nederlag på 2-0 til Chelsea.

0 kommentarer
Vis kommentarer