Manager: Nogle fans er syge i hovedet

De engelske fodboldfans er igen til diskussion. Den tidligere Premier League-manager Glenn Roeder har oplevet, at fans har gjort grin med hans hjernesvulst

Glenn Roeder oplevede selv det værste af det værste fra de engelske fans, da han gik fra t være West Ham-manager til at være det samme i Newcastle. (Foto: AP)
Glenn Roeder oplevede selv det værste af det værste fra de engelske fans, da han gik fra t være West Ham-manager til at være det samme i Newcastle. (Foto: AP)

Først gik den engelske landsholdsforsvarer Sol Campbell ud med sin bekymring over de ting, han hører på de engelske fodboldstadions. Senere blev han bakket op af sin manager i Portsmouth, Harry Redknapp.

Nu stiller den tidligere West Ham- og Newcastle-manager Glenn Roeder sig også op i rækken af engelske fodboldpersonligheder, der er træt af de ting, engelske fans kan finde på at råbe efter spillere og managere.

Roeder fik selv 'kærligheden' at føle, da han i september 2006 besøgte sin gamle West Ham-hjemmebane som Newcastle-manager. Det var kort efter, han var kommet på højkant efter en livstruende hjernesvulst. West Hams fans råbte 'svulst dreng' og 'hvorfor er du stadig i live?' efter deres gamle manager.

- Det gør ikke ondt, for jeg har ingen respekt for de mennesker. De er syge. De fleste af dem har børn, og nogle af dem har børnebørn. De står der med deres fordrejede ansigter, mens deres børn ser det. Det er en sygdom, en social sygdom, og det sker alle steder, man kommer, siger Roeder ifølge Daily Star.

- Heldigvis skal jeg ikke leve mit liv sammen med den slags mennesker, og jeg minder mig selv om, at de sørgelige mennesker betaler min løn. Men dyr ville ikke opføre sig sådan.

- Jeg har sagt til mig selv, at det er en god ting, at jeg er i live til at høre den slags. Men der er i vore dage en gruppe af de mennesker, der kommer til fodboldkampe, som er syge i hovedet, siger den nuværende Norwich-manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer