Campbell træt af tilsvininger

Den engelske landsholdsspiller Sol Campbell ringede selv til BBC for at beklage sig over de mange grove tilråb på engelske fodboldstadioner

Sol Campbell har selv måttet tåle en del tilsvininger, ikke mindst da han skiftede fra Tottenham til Arsenal. (Foto: AP)
Sol Campbell har selv måttet tåle en del tilsvininger, ikke mindst da han skiftede fra Tottenham til Arsenal. (Foto: AP)

Den engelske landsholdsforsvarer Sol Campbell ringede forleden på eget initiativ til BBC for at beklage sig over det, han ser som krænkelser af spillernes menneskerettigheder. Han kræver, at det engelske fodboldforbund, FA, tager affære.

Portsmouth-kaptajnen kan ikke længere holde ud at høre på de tilsvininger, spillerne under hver kamp skal høre fra publikum.

- Hvis det skete på gaden, ville man bllive arresteret. Dette er det 21. århundrede, og det her er et spørgsmål om menneskerettigheder. Spillere og managere, som prøver at levere et professionelt stykke arbejde, bliver svinet til. Det er gået for vidt, sagde Campbell til BBC Radio 4.

Sol Campbell har selv fået sin del af de verbale angreb, ikke mindst da han i sin tid skiftede fra Tottenham til London-rivalerne Arsenal.

- Jeg ved, at nogle mennesker var lidt utilfredse med den måde, jeg forlod en eller flere klubber. Det forstår jeg fuldstændig, sagde Campbell, som dog ikke kan se det retfærdige i deciderede tilsvininger.

- Folk siger, at man bør være immun overfor den slags. Men jeg spiller fodbold, og jeg bør ikke udsættes for den slags overfald, det er helt ude af proportion, mener Sol Campbell.

Senest blev Chelseas Ashley Cole overdynget med skældsord, da han spillede mod sin tidligere klub, Arsenal. Chelsea-spilleren reagerede med obskøne håndtegn til publikum. Hvilket ventes at indbringe ham en karantæne.

0 kommentarer
Vis kommentarer