Tabte trods hattrick af julemanden

Trods tre mål på et kvarter af Roque Santa Cruz fik Blackburn enden på komedie af nedrykningsfavoritterne fra Wigan

Roque Santa Cruz blev iklædt nissehue, da han med sit tredje mål på et kvarter udlignede for Blackburn mod Wigan. (Foto: AP)
Roque Santa Cruz blev iklædt nissehue, da han med sit tredje mål på et kvarter udlignede for Blackburn mod Wigan. (Foto: AP)

Blackburn har i flere kampe vist stor styrke i denne sæsons Premier League, men lørdag fik de en afklapsning af Wigan, som hjemme vandt 5-3.

Wigan lignede ellers en ruinhob, da de trods føring på 3-0 tillod Roque Santa Cruz (eller i dagens anledning Santa Claus) at score hattrick i starten af 2. halvleg.

Men Wigan havde sin egen hattrick-helt i Marcus Bent. Det blev ikke til et 'ægte' hattrick af Bent, men med et mål i 1. halvleg og de to sidste til 4-3 og 5-3 blev Marcus Bent Wigans julemand i bunden af Premier League.

Hårdt plagede Tottenham fik ligeledes en tidlig julegave, da de på udebane slog en af sæsonens store, positive overraskelser, Portsmouth, på et mål af Dimitar Berbatov 10 minutter før tid.

Endelig satte Manchester City streg under, at de under Sven-Göran Erikssons ledelse har tænkt sig at forblive et tophold i denne sæson, da de hjemme vendte 1-2 til en sejr på 4-2 over Bolton.

0 kommentarer
Vis kommentarer