Fodboldstjernens bedste scoring

Gemma Atkinson fyrer op under de britiske mænd med masser af bar hud på tv, mens hun selv er brændt varm på Premier League-spiller

Gemma Atkinson er ikke bange for at vise sig frem i bikini. Hun er blikfang for en ny serie badetøj fra Ultimo, der høster massiv succes for hendes optræden i 'I'm A Celebrity ... Get me Out Of Here'. (Foto: All Over Press)
Gemma Atkinson er ikke bange for at vise sig frem i bikini. Hun er blikfang for en ny serie badetøj fra Ultimo, der høster massiv succes for hendes optræden i 'I'm A Celebrity ... Get me Out Of Here'. (Foto: All Over Press)

Gemma Atkinson har forlængst brændt sig fast på nethinden hos de britiske mænd, og skulle der være enkelte tvivlere tilbage om skønhedens fortrin, så behøver de bare at tænde for reality-programmet 'I'm A Celebrity ... Get me Out Of Here'. Her viser den 23-årige skuespillerinde sig frem i vovede badedragter, der fungerer som effektivt blikfang.

Til syneladende også for Marcus Bent, der er angriber i Premier League-klubben Wigan. Den seks år ældre angriber og den unge sild havde en affære for et år siden, men de endte med at gå fra hinanden. Nu er de sammen igen, hvis man skal tro tabloidavisen Daily Star.

Tak Marcus
Gemma tilbringer i øjeblikket sin dagligdag i en australsk jungle som del af 'I'm A Celebrity ... Get me Out Of Here' og det var her, at hun kom til at afsløre, at hun er tilbage i favnen på Bent. Det skete, da hun for rullende kameraer forholdt sig til, at hun fejrede fødselsdag i de noget uvante omgivelser.

- Det bliver en dag, som jeg sent glemmer. Jeg havde lidt hjemve, da jeg vågnede, for normalt får jeg lykønskninger fra min mor og kort og gaver på min fødselsdag. Men alle kan bare efterlade deres gaver i haven, så får jeg dem, når jeg kommer hjem. Åh og tak for halskæden Marcus, sagde hun.

Sidstnævnte skulle ikke have været med. Hun har forsøgt at forsikre omverdenen om, at hun er single, selvom hun dog har ladet skinne igennem, at hun dater en hemmelig fyr.

- Gemma glemte, at hun ikke skulle sige noget om Marcus på tv, men hun var meget emotionel og glad, forklarer en af Gemmas venner til Daily Star.

Angriber med blik for skønhed
Marcus Bent, der er på kontrakt i Charlton, men p.t. er udlejet til Wigan, har altid haft et godt øje for det bedste briterne kan præsterer af hunkøn.

Tidligere har angriberen scoret Danielle Lloyd og Charley Uchea. Begge har - ligesom Gemma Atkinson - gjort sig med reality-tv. De har deltaget i forskellige udgaver af Big Brother.

0 kommentarer
Vis kommentarer