Everton-manager tror ikke på Gravesen

FODBOLD: David Moyes vil gerne hente Thomas Gravesen tilbage til Goodison Park, men han tror ikke på et skifte i denne sæson

Thomas Gravesen vil blive budt velkommen med åbne arme, hvis han vælger at vende 'hjem' til Everton (Foto: AP)
Thomas Gravesen vil blive budt velkommen med åbne arme, hvis han vælger at vende 'hjem' til Everton (Foto: AP)
Thomas Gravesen er ude i kulden i Real Madrid og har været sat i forbindelse med sine gamle klubber Everton og Hamburger SV.

I forbindelse med salget af den danske landsholdsspiller fik Everton indføjet en klausul i kontrakten der betyder, at Premiership-klubben har førsteret, hvis den spanske storklub vil af med Gravesen igen.

David Moyes er presset efter en skidt efterårssæson og har hårdt brug for Thomas Gravesens lederevner på midtbanen. Men Everton-manageren tror ikke at det lykkedes, at hente danskeren 'hjem', når transfervinduet åbner i januar:

- Jeg har tidligere sagt, at vi gerne ser Thomas i Everton. Men jeg ved at han er lykkelig i Spanien og jeg ved også at ingen spiller med bare et gran af sund fornuft ønsker at forlade Real Madrid. Jeg tror desværre ikke, at Gravesen er en mulighed for Everton lige nu. Men vi håber at se ham i den blå trøje igen en dag, vurderer Moyes overfor Liverpool Echo.