Bendtner sat til 'salg' for 30 kroner

En vittig fodboldfan er gået i gang med at rydde op i Arsenals trup og har sat Nicklas Bendtner til salg for 30 kroner på nettjenesten Gumtree

Nicklas Bendtner sat til salg (Privatfoto)
Nicklas Bendtner sat til salg (Privatfoto)

Nicklas Bendtner har høstet meget negativ anerkendelse for sin præstation mod Chelsea i tirsdags, og nu har en vittig fodboldfan sat ham til salg på internettet på websitet gumtree.com, der i Danmark kan sammenlignes med Den Blå Avis, hvor enhver kan sætte ting til salg.

Fodboldfanen har sat sig for at rydde op i Arsenals trup, og den første der skal ud er Nicklas Bendtner.

- Desværre er tiden kommet, hvor vi må ryste lidt op i Arsenal FC, og derfor sælger vi nogle af vores spillere. Den første er Nicklas Bendtner, der helt ærligt er rimelig uduelig, men han vil gøre sig godt som et stykke (eller en statue). Prisen er 3,50 pund, men vi er åbne for tilbud.

Fans og medier håner Bendtner: En sløv samurai med håret i en bolleArsenal-fans: Bendtner for dårlig til dameholdet

Nicklas Bendtner har indtil flere gange i denne sæson fået stor opbakning af manager Arsene Wenger for sin flid og sin vilje til at kæmpe sig tilbage på holdet. Indtvil videre er det dog blevet til meget begrænset spilletid, og det ventes, at Arsenal i januar køber en ny angriber, der kan skubbe Bendtner videre.

Men mon ikke prisen er lidt højere end 30 kroner?

Bendtner efter buh-råb: Fortryder ikke nogetArsenal-journalist: Wenger tvunget til Bendtner igen