Truer med retssag efter urin-beskyldning

Først beskyldte Carlisle United sine modstandere fra Boreham Wood for at have tisset på gulvet og smadret døren til et omklædningsrum, men nu tager Boreham til genmæle og truer med sagsanlæg, hvis ikke beskyldningerne trækkes tilbage

Spillerne fra Boreham og Carlisle er ikke bedste venner for tiden. (Foto: Flickr)
Spillerne fra Boreham og Carlisle er ikke bedste venner for tiden. (Foto: Flickr)

Sommetider sker der mærkelige ting, når små hold møder hinanden i FA Cup'en, men hændelserne efter tirsdag aftens kamp mellem Carlisle United fra League 1 og Boreham Wood fra Conference South overgår alligevel det meste.

Ifølge The Guardian sluttede kampen med en 2-1-sejr til hjemmeholdet Carlisle og i en ond stemning, men det er intet sammenlignet med efterspillet. Værterne anklagede således Boreham for at smadre døren til deres omklædningsrum og påstod samtidig, at Boreham-spillerne urinerede i omklædningsrummet. 

Umiddelbart en historie, de fleste kan trække på smilebåndet over, men ikke i Boreham. De er blevet svært indignerede over beskyldningerne, som de afviser i meget bestemte vendinger.

- Det er en komplet ikke-historie, det er den simple, kedelige sandhed, og at påstå, at vores spillere stod og urinerede foran vores manager Ian Allinson (over 500 kampe i ligasystemet) og foran to af vores kvindelige medarbejdere fra det medicinske hold, er uforståeligt, skriver klubben i et statement. 

De mener, at den gule væske i stedet kom fra en juiceboks, som en spiller lossede til i vrede over nederlaget. De hævder desuden at have spurgt samtlige spillere og stabsmedlemmer til døren, men at det må skyldes dårlig vedligeholdelse.

Vil kæmpe i retten
Boreham Wood skummer nærmest af raseri over beskyldningerne, og de har derfor taget drastiske midler i brug for at få klubbens navn renset.

- Urin-beskyldningerne er selvfølgelig modbydelige, og fordi de er så alvorlige, har de skæmmet hele vores FA Cup-oplevelse, vores klubs gode navn og det, vi opnåede den aften. Det kan vi naturligvis ikke lade gå ubesvaret, og vi vil derfor bekæmpe beskyldningen håndfast i retten, eftersom det overstiger en sag for FA, står der i førnævnte statement. 

- Vores advokater er allerede blevet instrueret i at begynde de retslige processer mod Carlisle United, og vi vil nu tage dette i retten. Det er op til Carlisle United enten at bevise deres beskyldninger eller kompensere vores fodboldklub for at skabe denne fiasko. 

De tilføjer desuden, at de kun vil droppe søgsmålet, hvis de modtager en uforbeholden skriftlig undskyldning fra Carlisle.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere