Fodboldtosse overfalder modstander-målmand

En tilskuer løb på banen og slog Leyton Orients målmand flere gange

Spillerne forsøger at holde fan'en væk (Foto: PA)
Spillerne forsøger at holde fan'en væk (Foto: PA)

Leyton Orient-målmand Jamie Jones fik sig en ubehagelig overraskelse, da hans hold lørdag eftermiddag var på besøg på Country Ground.

En Swindon-fan løb midt i 2. halvleg ind på banen og gik til angreb på den overraskede målmand. Tre gange nåede den engelske fodboldtosse at slå Jamie Jones, inden stewards fik grebet ind.

- I alle de år, jeg har været manager, har jeg oplevet en situation som denne for meget, meget lang tid siden. Men det her(Swindon-fanens slag på Jones, red) er det værste, jeg har set som manager. Han bør få karantæne resten af livet, sagde Leyton Orient-manager Russell Slade, der havde noget vanskeligt ved for alvor at glæde sig over sit holds 3-1-sejr i topkampen.

Se også: Hooliganplan modtages med jubel og buh-råb

Tilskueren løb på banen, da Swindons spillere brokkede sig til dommeren over et straffespark, som ikke blev dømt til dem.

Spillere fra begge hold så fodboldtossen løbe på banen og kom hurtigt målmand-Jones til undsætning, inden stewards fik hevet tossen væk.

Jones kunne trods overfaldet spille kampen til ende.

Tilskueren, der løb på banen, var skinhead og bar tøj af mærket Stone Island, som hooligans er berygtet for at have på i forbindelse med fodboldkampe.

SE FODBOLDTOSSEN GÅ AMOK I MINI-GALLERIET ØVERST OPPE

1 af 4 Her bæres tossen af banen (Foto: PA)
2 af 4 Rasende fan løb på banen (Foto: PA)
3 af 4 (Foto: PA)
4 af 4 Spillerne forsøger at holde fan'en væk (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere