Chelsea knockoutet efter 119 minutter

Chelsea er færdig i Liga Cuppen efter et 2-1-nederlag til Sunderland, der blev afgjort i ekstra spilletid

To sene scoringer - først i den ordinære tid og siden i den forlængede spilletid - sikre Sunderland avancementet. (Foto: Scott Heppell/AP)
To sene scoringer - først i den ordinære tid og siden i den forlængede spilletid - sikre Sunderland avancementet. (Foto: Scott Heppell/AP)

Chelsea var yderst tæt på at hente en 1-0-sejr ude mod Sunderland, men trods en kontrolleret indsats fra Jose Mourinhos mandskab, så kunne de alligevel ikke lukke af for det nordengelske hold, som få minutter før slutfløjt udlignede på mål af indskiftede Fabio Borini.

Dermed gik kampen i ekstra spilletid, hvor Sunderland var gode til at udnytte momentum fra den ordinære spilletid. Således havde Fabio Borini en pæn chance for a sende Chelseas ud af liga cuppen efter 95 minutter, men italieneren besad ikke den fornødne koldblodighed i afslutningmomentet.

Se også: Den havde far heller ikke nuppet ...

Jozy Altidore havde også en stor mulighed for at kortslutte Chelseas aften, da han blot manglede at dirigere en bold i mål, efter en del tumult i feltet. Men hans forsøg endte i en blokering af Essien.

Dramaet fortsatte og chancerne faldt på denne tid på stribe, da første Demba Ba og siden Sunderlands Ondrej Celustka var marginalt tæt på at sende et af holdene i den syvende himmel.

Men det skulle blive den inskiftede Ki Sung-Yueng, der afgjorde kampen til Sunderlands fordel, kort før de to hold skulle ud i straffesparkskonkurrence. Et indlæg landede hos sydkoreaneren på bageste stolpe, hvorfra han dansede uden om et par Chelsea-forsvarer og lagde den forbi en sagesløs Mark Schwarzer.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Kvartfinaler i den engelske Liga Cup i fodbold:

Sunderland-Chelsea 2-1 efs.
Ordinær kamp 1-1
0-1 Lee Cattermole (46. minut/selvmål). 1-1 Fabio Borini (88. minut). 2-1 Sung-Yong Ki (118. minut)
Tilskuere: 20.731

Leicester-Man. City 1-3 (0-2)
0-1 Aleksandar Kolarov (8. minut). 0-2 Edin Dzeko (41. minut). 0-3 Edin Dzeko (53. minut). 1-3 Lloyd Dyer (77. minut)
Tilskuere: 31.119

Tottenham-West Ham 1-2 (0-0)
1-0 Emmanuel Adebayor (67. minut). 1-1 Matt Jarvis (80. minut). 1-2 Modibo Maïga (85. minut)
Tilskuere: 30.000

Stoke-Man. Utd 0-2 (0-0)
0-1 Ashley Young (62. minut). 0-2 Patrice Evra (78. minut)
Tilskuere: 25.928

0 kommentarer
Vis kommentarer