Brian Jensen tager et halvt år mere i Bury

Brian "The Beast" Jensen har været igennem et turbulent halvår i Bury, men har alligevel forlænget sin kontrakt med den engelske League Two-klub

(Foto: Jan Unger)
(Foto: Jan Unger)

Efter ti år i Burnley skiftede Brian "The Beast" Jensen i sommer til League Two-klubben Bury, der havde ladet ham træne med i opstarten, så han kunne holde sig klar til, når han fandt en ny klub.

Det blev både Bury og Jensen så glade for, at de lavede en aftale frem til nytår.

Siden er manager Kevin Blackwell blevet fyret, og hans assistent Ronnie Jepson fik at vide, at han ville få jobbet frem til minimum januar. Den 9. december blev han alligevel fyret og erstattet af David Flitcroft. En speciel situation for Jensen, der havde forlænget kontrakten med Bury fire dage forinden.

- Der skete så mange ting, efter vi havde skrevet den aftale under, så vi har ikke meldt noget ud, men jeg har forlænget kontrakten, så den løber resten af sæsonen. Jeg spillede Flitcrofts første kamp i spidsen for klubben i lørdags, men jeg har ikke talt med ham om, hvad han vil, og hvordan han ser på mig, men jeg synes, det ser godt ud. Han vil gerne have os til at spille, ligesom vi spillede, da jeg var i Burnley, og folk køber hans idéer, siger Brian Jensen til tipsbladet.dk.

Bury havde inden sæsonen ambitioner om at rykke op i League One, men de mange managerskift og de mange nye spillere har forplumret den plan. Bury ligger nummer 19 med 20 point for 20 kampe, men den 38-årige dansker tror på, at holdet kan rykke i tabellen i det svære juleprogram, hvor der venter fire kampe på 12 dage.

- Det her halvår har været turbulent og ét stort kaos, og nu er der så kommet en ny manager igen og lad os håbe, han kan hjælpe os i den rigtige retning. Vi hører ikke til, hvor vi ligger. Vi skal længere opad i tabellen, og derefter må tiden vise, hvor langt det kan få os op. Måske op til playoff-pladserne. Inderst inde føler jeg, at det kan vi sagtens klare.

- Der kom et helt nyt hold i sommer, og vi har har mange gode spillere, men der kommer hele tiden nye på lån, og de forskellige managers har skilt sig af med nogen. Men nu ser vi fremad, og vi har ikke brug for, at der kommer et helt nyt hold igen i januars transfervindue. Der kommer helt sikkert nye til, men de skal supplere den stamme, den nye manager skal finde nu. Jeg føler, vi står godt rustet, siger Brian Jensen.

Den danske målmand har spillet 14 kampe i denne sæson. Heraf 11 i League Two og tre i forskellige pokalturneringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer