Schmeichel kobles til Newcastle

Kasper Schmeichel er blandt de varmeste salgsemner i Championship, og danskeren kan måske komme i spil til et skifte til Newcastle, skriver engelsk medie

Foto: Mike Egerton/PA
Foto: Mike Egerton/PA

I de seneste transfervinduer har Leicesters Kasper Schmeichel været hovedpersonen i mange transferrygter, og det ser ud til igen at blive tilfældet til januar. Danskeren har kontraktudløb til sommer, og hvis Championship-klubben Leicester skal score penge på målmanden, skal det ske i næste måned.

Se også: Schmeichel holder buret rent i topkamp

Schmeichel er tidligere blevet sat i forbindelse med Premier League-klubber, og at interessen for ham i England ikke er blevet mindre på det seneste, kan ses ved, at Schmeichel er på en top 10-liste over de mest oplagte salgsemner fra den næstbedste engelske række.

Det er avisen Daily Mail, der har danskeren på listen over spillere, som kunne tage springet til Premier League allerede i januar, og samme avis spekulerer i, om Schmeichel kan være på vej til Newcastle, hvor førstekeeper Tim Krul gennem længere tid har anbefalet sig selv til større klubber?

Se også: Den havde far heller ikke nuppet ...

- Han er 27 år og går ind i den bedste periode i karrieren, og Newcastle menes at være forrest i køen, hvis Tim Krul forlader St. James' Park, skriver avisen om danskeren

Daily Mail har i øvrigt vurderet keeperen til at koste godt 53 millioner kroner. Det kan dog blive svært for Leicester at hente så stor en transfersum i januar, når danskerens kontrakt udløber til sommer.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer