Optur uden ende: Schmeichel på årets hold i England

Kasper Schmeichel sætter trumf på en fantastisk sæson ved at gøre sin entré på årets hold i The Championship

Kasper Schmeichel vælter sig i succes. Søndag blev han valgt til årets hold i den næstbedste engelske række. (Foto: Martin Rickett/PA Photos)
Kasper Schmeichel vælter sig i succes. Søndag blev han valgt til årets hold i den næstbedste engelske række. (Foto: Martin Rickett/PA Photos)

Det er kun få uger siden, at oprykningen til Premier League blev en kendsgerning for Kasper Schmeichel, men nu kan Leicester-målmanden glæde sig over endnu en stor nyhed.

Sent søndag aften blev keeperen offentliggjort som en af de 11 spillere, der tilsammen udgør årets hold i The Championship.

Se også: Schmeichel vinder The Championship

Det er den engelske spillerforening, PFA, der står for kåringen, og her blev det besluttet, at valget skulle falde på den 27-årige danske landsholdskeeper.

Schmeichel har haft en fantastisk sæson, hvor han med flere pragtkampe har gjort sig fornemt bemærket på sit klubhold, hvis anfører, Wes Morgan, også har fundet vej til det fine selskab, som netop er blevet præsenteret.

Holdkortet er generelt spækket med profiler, der hver især har haft nøgleroller i den indeværende sæson.

Se også: TV: City-perler åbner guldkampen

Blandt de mest prominente navne finder man rækkens topscorer, Ross McCormack, fra Leeds United samt det engelske stortalent, Danny Ings, der bærer en stor del af æren for, at Burnley følger Leicester op i Premier League.

Store navne på stribe
Også i den bedste række skulle der sættes navne på de 11 foretrukne aktører, og ikke overraskende blev den delegation hovedsageligt præget af stjerner fra topholdene.

Målmandsposten bliver således besat af Petr Cech fra Chelsea, mens forsvaret fyldes ud af blandt andre Gary Cahill og Vincent Kompany.

På de forreste pladser har Liverpools offensive kræfter gjort deres entré, eftersom Luis Suarez og Daniel Sturridge danner duo i front.

Se også: TV: Liverpools gulddrøm knust?

Og skulle anføreren fra det aktuelle førerhold i Premier League, Steven Gerrard, glippe sit længe ønskede mesterskab, kan generalen trøste sig med, at han gør sine målfarlige holdkammerater selskab på listen fra PFA.

Akkurat ligesom Southampton-spillerne Luke Shaw og Adam Lallana, der med deres tilstedeværelse får sendt et fint signal til den engelske landstræner, Roy Hodgson, før denne skal udvælge sin endelige VM-trup.

0 kommentarer
Vis kommentarer