Chelsea kværnede stakkels Brentford

Brentford fik forkert annulleret en scoring, men var ellers chanceløse mod mægtige Chelsea, der sikkert vandt 4-0 og avancerer i FA Cup'en

Chelsea-spillerne jubler over Frank Lampards 3-0-scoring. (Foto: AP)
Chelsea-spillerne jubler over Frank Lampards 3-0-scoring. (Foto: AP)

Årets FA Cup har budt på mange artige overraskelser.

Chelsea tegnede sig for en af dem, da Champions League-vinderne 27. januar blot fik 2-2 med League 1-mandskabet Brentford, der dermed fremtvang en omkamp på Stamford Bridge.

Men der stoppede overraskelserne så.

Læs også:

Se også: Pokalsensation: Kæmpeflop af Arsenal

Chelsea spillede sig uden synderlige problemer til en sikker 4-0-sejr efter i anden halvleg fuldstændig at have overløbet de undertippede gæster.

Kampen kunne dog have fået et lidt andet forløb, da Brentford fem minutter før pausen ved stillingen 0-0 blev snydt for en scoring.

Dommer Neil Swarbrick valgte nemlig helt uforståeligt ikke at benytte fordelsreglen, da David Luiz nedlagde Adam Forshaw uden for feltet. Det havde sådan set været i orden, hvis ikke bolden sekundet efter blev sparket i mål af Marcelo Trotta.

Læs også:

Se også: Så sluttede det for Luton

Men nej, Brentford måtte nøjes med et frispark, der ingenting førte med sig - og det var sådan set forløbet for resten af kampen set med Brentford-briller.

For efter pausen overtog hjammebanefavoritterne fuldstændig kampen og satte med fire scoringer en tyk streg under, at de vil noget i årets pokalturnering.

Først 10 minuttter, da Juan Mata med et langskud bankede sit 17. sæsonmål ind og bragte Chelsea planmæssigt foran. Dernæst da Oscar fikst afsluttede bag om hælen efter et fornemt oplæg fra Branislav Ivanovic og reelt afgjorde kampen.

Læs også:

Se også: Oldham skabte ny pokalsensation

Og for ligesom at sætte trumf på, så kunne veteranerne Frank Lampard og John Terry efterfølgende score hver deres mål efter oplæg fra henholdsvis en storspillende Juan Mata og en lettilbens Oscar.

Færdig arbejde for Chelsea, der dermed avancerer til femte runde, hvor de 27. februar møder Middlesbrough

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere