Paul Ince bliver manager for sin søn

Den tidligere Manchester United-stjerne blvier mandag præsenteret som ny manager i Blackpool, der har sønnen Tom Ince på holdet

Paul Ince på plads i direktionsafsnittet på Portman Road i dag. (Foto: PA/Stephen Pond)
Paul Ince på plads i direktionsafsnittet på Portman Road i dag. (Foto: PA/Stephen Pond)

Paul Ince bliver mandag præsenteret som ny manager i Blackpool i den næstbedste engelske fodboldrække, The Championship.

Den tidligere engelske landsholdsanfører og (bl.a.) Manchester United-stjerne var lørdag til stede, da Blackpool tabte udekampen mod Ipswich med 0-1.

Ince befandt sig i direktør-afsnittet på Portman Road, og Blackpools midlertidige manager, Steve Thompson, fortalte efter kampen ifølge BBC, at 45-årige Ince bliver klubbens nye manager.

- Der kommer en meddelelse på mandag. Det bliver Paul Ince. Aftalen er meget tæt på at være på plads, siger Steve Thompson.

Blackpool rykkede ud af Premier League i 2011 og kæmper nu for livet i The Championship, hvor klubben efter blot to sejre i de seneste ti kampe på en midterplacering blot er seks point fra en nedrykningsplads, mens der er hele ti point op til en playoff-plads.

På Blackpools mandskab befinder sig bl.a. den talentfulde Tom Ince, som bl.a. Liverpool har været ude med snæren efter - og Tom Ince er såmænd søn af den kommende manager.

Paul Ince har tidligere haft managerjob i Macclesfield, Milton Keynes Dons, Blackburn og Notts County, men han har ikke haft job i de seneste to år. Som spiller nåede han at repræsentere West Ham, Manchester United, Inter, Liverpool, Middlesbrough og Wolves, lige som det blev til 53 landskampe for England.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere