Drikfældig fodboldstjerne er uden for livsfare

Paul Gascoigne ligger på intensiv, mens han er i gang med alkoholafvænning i USA

Et massivt alkoholmisbrug har sendt Gazza til tælling (Foto: AP)
Et massivt alkoholmisbrug har sendt Gazza til tælling (Foto: AP)

Den tidligere engelske fodboldlandsholdsspiller Paul Gascoigne skal foreløbig blive på et hospital i USA, men han er ikke i livsfare, selv om engelske medier søndag meddeler, at Gascoigne ligger på intensivafdelingen.

Det oplyser psykoterapeuten John McKeown, der i en årrække har arbejdet med Gascoigne, som kæmper for at slippe ud af sin alkoholafhængighed.

- Paul har oplevet alvorlige komplikationer under sin afgiftning. Det er ikke unormalt for nogen, der har drukket så meget, som han.

Se også:

Se også: Tidligere fodboldstjerne tæt på at drikke sig ihjel

- Han blev overført fra US Clinic Cottonwood til et lokalt hospital for at blive overvåget, så man er sikker på, at der ikke støder yderligere komplikationer til, forklarer John McKeown ifølge nyhedsbureauet AFP.

45-årige Paul Gascoigne spillede i sin storhedstid for Tottenham, Lazio og Rangers og var en stor og farverig profil på det engelske landshold, der blev nummer fire ved VM i 1990.

Han har i mange år kæmpet med alkoholafhængighed og blev i sidste uge sendt til USA i et nyt forsøg på at slippe af med problemet.

Læs mere:

Se også: Schmeichel om Gazza: Hjælp ham dog

Søndag hævdede avisen Mail on Sunday, at Gascoigne er alvorligt syg, mens tv-værten og Gascoignes tidligere medspiller Gary Lineker på Twitter skrev, at 'Gazza kæmper. Lad os håbe, han holder fast'.

Men McKeown beroliger:

- Han får stadig behandling, men hospitalet har fortalt, at han er oppe og kan gå. Der er ingen frygt for hans liv, siger John McKeown.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere