Avis: Mourinho og Chelsea i dialog

Den trængte Real Madrid-træner kan være på vej tilbage til Chelsea

Det betragtes mere eller mindre som sikkert, at Jose Mourinho forlader Real Madrid til sommer. (Foto: AP).
Det betragtes mere eller mindre som sikkert, at Jose Mourinho forlader Real Madrid til sommer. (Foto: AP).

England kalder.

Jose Mourinho har gentagne gange erklæret, at han en dag vender tilbage til Premier League. Blot har han ikke villet sætte tidspunkt på. Det gør avisen Daily Mail til gengæld.

Historien er, at den trængte Real Madrid-træner vender tilbage til Chelsea til sommer. Klubben, han stod i spidsen for i årene 2004-2007.

Læs også:

Se også: Benitez: Jeg er frustreret

Ifølge avisen har der allerede været kontakt mellem Jose Mourinho og klubejer Roman Abramovich. Senest tabte Chelsea 3-2 til Newcastle, og det skal i endnu højere grad have fået den ambitiøse russer til at vende blikket mod Mourinho.

Manden, der har været hans mest succesrige manager. Ser man bort fra, at det altså var fyrede Roberto Di Matteo, som skaffede Champions League-trofæet til Stamford Bridge. Hans afløser, Rafael Benitez, har kontrakt til sommer og skal ikke have overbevist Abramovich om, at han er den rette mand. Chelsea er ude af Champions League og har så godt som også udspillet sin rolle i mesterskabskampen, selv om de ligger nummer tre.

Læs også:

Se også: Mourinho sagde nej til England

Da Jose Mourinho i sin tid blev fyret i Chelsea, følte Abramovich ifølge Daily Mail, at den karismatiske portugiser havde tilranet sig for megen magt. Derfor vil et afgørende punkt i den dialog, som måske snart udvikler sig til egentlige forhandlinger, blive hvor meget, Mourinho skal have lov at bestemme.

I Spanien betragtes det stort set som en kendsgerning, at 50-årige Mourinho forlader Real Madrid til sommer efter en sæson med masser af interne stridigheder, og hvor de som forsvarende mestre aldrig har været i nærheden af at holde trit med FC Barcelona.

Læs også:

Se også: England, jeg savner jer

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere