Bendtner: Jeg kunne være død

- Jeg tror fuldt og fast på, at det bare ikke var tiden til, at jeg allerede skulle afslutte mit liv og væk herfra, siger Arsenal-spilleren

Sådan så Nicklas Bendtners Aston Martin ud efter ulykken. (Foto: All Over)
Sådan så Nicklas Bendtners Aston Martin ud efter ulykken. (Foto: All Over)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold

Nicklas Bendtner sætter i dagens udgave af B.T. ord på sin bilulykke for nylig, hvor han på vej til træning i sin engelske klub Arsenal totalsmadrede sin Aston Martin, som det kan ses på billedet herover.

Den danske landsholdsangriber slap mirakuløst fra ulykken med skrammer, men kunne ifølge en ekspert have mistet livet, hvis han havde kørt i en anden bil.

- Der var nogen, der passede på mig. Jeg ved ikke hvad eller hvem, men i en større sammenhæng var der simpelthen nogen, der hjalp mig. Jeg tror fuldt og fast på, at det bare ikke var tiden til, at jeg allerede skulle afslutte mit liv og væk herfra, siger Nicklas Bendtner i dagens udgave af B.T.

'Det her går galt, helt galt'
Han understreger, at det var noget nær et mirakel, at han slap fra ulykken så heldigt og forklarer, at han altså ikke kørte 160 km/t, som det har været fremme:

- Hele grunden til ulykken var, at en anden bil drejer ind foran mig i venstre bane. Jeg ved, at jeg vil smadre ind i den anden bil et sekund senere, hvis jeg ikke gør noget, og jeg når at tænke, at det her går galt, helt galt. At jeg kan dø nu.

- Så jeg river i rattet, kaster bilen til højre ind mod midten af vejen og prøver at komme udenom den anden bil. Det lykkes, men jeg kører hårdt ind i autoværnet i midten af vejen, bliver slynget tilbage på tværs af vejen, rammer en masse træer, der heldigvis ikke er så store, og flyver ud på en mark, hvor bilen endelig holder stille, totalt smadret.

- Se bare billederne. Jeg er glad, da jeg kommer ud af bilen og går væk - jeg tænker, at det her kunne være gået helt galt, fortæller Nicklas Bendtner til B.T.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+