Uniteds omklædningsrum aflyttet

FODBOLD: Manchester Uniteds fodboldstjerner blev aflyttet under sidste weekends top-brag mod Chelsea

Darren Fletcher har netop bragt Manchester United foran mod Chelsea. (Foto: AP)
Darren Fletcher har netop bragt Manchester United foran mod Chelsea. (Foto: AP)
Fodboldfans har fået muligheden for at få et sjældent indblik i, hvad der foregår i Manchester Uniteds omklædningsrum på Old Trafford, efter endnu ukendte gerningsmænd har aflyttet spillere og trænere.

Det er den engelske avis The Sun, der har fået fat i de hemmelige optagelser, der stammer fra sidste weekends top-brag mellem United og rivalerne fra London-klubben Chelsea.

Den to timer lange optagelse begynder med, at manager Sir Alex Ferguson mødes med sine spillere. I pausen, hvor hjemmeholdet er foran 1-0 på mål af Darren Fletcher, er stemningen god, og Ferguson opmuntrer sine spillere til at kæmpe videre. Samtidig understreger han vigtigheden af at holde Chelsea-spilleren Makelele i kort snor resten af kampen.

Kort inden anden halvleg kommer manageren med et par råd til stjernerne Ruud van Nistelrooy og Wayne Rooney om, hvordan de kan forbedre deres spil de sidste 45 minutter.

Manchester Uniteds kommunikationschef er rystet over optagelserne, og klubben er nu gået i gang med at undersøge sagen nærmere.

- Vi har indledt vores egen efterforskning, og hvis det bliver nødvendigt, vil vi involvere politiet, siger Phil Townsend til The Sun.

Ud over optagelserne fra Old Trafford er den engelske avis blevet tilbud optagelser fra andre af Premier League-holdenes omklædningsrum. Gruppen bag arbejder netop nu på, at aflytte Chelsea og Mourinho, når klubben den 19. november spiller næste hjemmekamp mod Newcastle.

Gruppen kræver tusindvis af pund for optagelserne, der ikke bliver billigere, hvis båndene indeholder saftige detaljer.