Avis: Dansk milliardær vil købe engelsk traditionsklub

Den danske rigmand skulle allerede have ført samtaler om overtagelse og er i følge lokal avis blandt syv interesserede købere af verdens ældst klub, Notts County

Danske Daniel Agger er her i pokalkamp for Liverpool mod Notts County i 2013. Nu får The Magpies måske dansk ejer (Foto: AP)
Danske Daniel Agger er her i pokalkamp for Liverpool mod Notts County i 2013. Nu får The Magpies måske dansk ejer (Foto: AP)

Robin Hood huserede i Nottingham, og i disse dage venter byen spændt på, om en dansk milliardær snart rykker ind med sine rare penge for at redde byens ældgamle tradionsklub, Notts County.

Klubben, der faktisk er verdens ældste på professionelt niveau, er nemlig igen-igen til salg efter en række år med finansielle besværligheder og hyppige ejerskift.

Lokale Nottingham Post skriver, at adskillige interesserede investorer har meldt sig, efter at Ray Trew forleden trådte tilbage som formand og satte til-salg-skiltet udenfor Meadow Lane.

Se også: Leicester-boss: Eriksen og co. er favoritter

Ifølge avisen er danskeren blandt syv forretningsfolk, der har forhørt sig om muligheden for at gå ind i klubben. Post erfarer, at danskeren allerede har haft samtaler i byen, som også huser en anden traditionsklub, Nottingham Forrest.

Også en indisk familie, der ejer en amerikansk fastfood-kæde skulle være lun på at overtage The Magpies, som ifølge avisen skulle koste et sted mellem 80 og 100 millioner kroner.

Trew gav dog kun et enkelt pund for det zebrastribede hold i 2010. Dengang var klubben gældstynget og tæt på konkurs.

Han skulle have besluttet sig for at sælge efter at klubbens fans angiveligt har forfulgt hans familie.

Post skriver, at den danske milliardær kun vil købe, hvis Trew indvilliger i at blive som formand.

Se også: Ekspert: Schmeichel er lige så god som sin far

Klubben, der tidligere har vundet FA Cup og flere gange været oppe i den bedste række, spiller nu i League Two, den fjerde bedste række, og ligger lunt midt rækken før morgendagens møde med Dagenham and Redbridge.

 

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere