Baby-lykke! Eriksen viser sønnen frem for første gang

Den danske landsholdsspiller nyder i øjeblikket sommerferien med sin familie, og her viser han for første gang sin nyfødte søn frem

Christian Eriksen viser sin nyfødte søn frem på Instagram. Foto: Lars Poulsen
Christian Eriksen viser sin nyfødte søn frem på Instagram. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold

Forud for VM-slutrunden var Christian Eriksens på daværende tidspunkt ufødte søn det helt store samtaleemne. For ville kæresten Sabrina Kvist føde i tide til, at den danske landsholdsstjerne kunne spille VM?

Det svar endte som bekendt med at blive ja. Danskeren kunne kalde sig far i ugen op til den danske VM-start mod Peru, og Eriksen tog til Rusland for at spille VM med Danmark med blandet succes.

VM-profil har klaret lægetjek: Nu bliver han den dyreste dansker

Efter nederlaget til VM-finalisterne Kroatien i 1/8-finalen er de fleste danske landsholdsspillere taget på sommerferie for at slikke sårene, og det samme gør sig gældende for Tottenham-spilleren.

Eriksen er i øjeblikket hjemme i Danmark, hvor han holder ferie sammen med kæresten og sin nyfødte søn. Det er endnu uvist, hvad Eriksen junior skal hedde. I hvert fald for offentligheden. Men Eriksen har for første gang delt et billede af sønnike.

- Kan ikke elske disse to nok!, skriver han på det sociale medie Instagram.

Eriksen nåede at score en enkelt gang under VM-slutrunden, da han bragte Danmark foran i 1-1-kampen mod Australien, mens han spillede en uheldig rolle i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien, hvor han missede sit spark. Og det er noget, der altid vil hjemsøge ham, sagde han kort efter kampen.

Nu kan han så nyde nogle tiltrængte feriedage med familien for at få oplevelsen på afstand, inden den nye sæson banker på døren.

Tottenham og Eriksen sparker Premier League i gang 11. august ude mod Newcastle, men inden da skal klubben fra det nordlige London på træningslejr i USA, hvor man skal spille træningskampe mod Roma, Barcelona og AC Milan.

Billedet viser det: Her er Bendtners nye dame

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU