'Bæstet' tager endnu en tørn

Brian 'The Beast Jensen har underskrevet en ny kontrakt med Mansfield Town

Brian Jensen fortsætter karrieren.  (Foto: PA)
Brian Jensen fortsætter karrieren. (Foto: PA)

Brian "The Beast" Jensen har ikke været i aktion for Mansfield Town siden januar, men nu har den 40-årige keeper alligevel forlænget sin kontrakt med klubben.

Inden denne sæson kom den danske målmand til fra Crawley Town.

Peter Schmeichel vandt i 1999 sin tredje FA Cup-pokal. Her fejrer han det sammen med David Beckham. Den store målmand er i øvrigt den seneste dansker, der har vundet den traditionsrige pokalturnering (Foto: Jack Dawes / Solo Syndication) Sport Sådan gik det danskerne i FA Cup-finalen - og her er de i dag

I Mansfield blev han hurtigt førstemålmand, da klubbens normale førstevalg Scott Shearer blev skadet tilbage i august. Brian Jensen vogtede derfor buret frem til midten af januar, hvor Shearer var tilbage efter sin skadespause.

Siden da har Brian Jensen ikke været i kamp, men han nåede dog at notere sig for rekorden som den ældste spiller, der nogensinde har spillet for Mansfield Town, da han i en alder af 40 år, syv måneder og ni dage spillede mod AFC Wimbledon tilbage i januar.

Brian 'The Beast' Jensen fik over ti år i Burnley, men har fortsat ikke fået sin testimonialkamp. Her ses den store målmand sammen med Nicklas Bendtner (Foto: AP) Premier League Bæstets brøl til Burnley: Gi' mig så min testimonialkamp

Brian Jensen er startet inde i 25 kampe for Mansfield i denne sæson og tjener også en rolle som målmandstræner i klubben, der til dagligt spiller i Englands tredjebedste række, League Two.

Og den rolle kommer han også til at udfylde i fremtiden. Klubben oplyser dog ikke, hvor længe kontrakten med Brian "The Beast" Jensen er blevet forlænget.

Premier League TV: FA til United-spiller: Det her er ulækkert!

(Foto: AP) Engelsk fodbold Her er Bæstets nye klub

2 kommentarer
Vis kommentarer