Annonce:
Annonce:

Baneinvasion efter chok-sejr

Kidderminster leverede en vaskeægte pokalsensation, da holdet fra Englands sjette bedste række sendte Reading ud af FA Cuppen - se de vilde billeder her

Annonce:
Følg Fodbold

Den traditionsrige engelske pokalturnering FA Cuppen er kendt for at levere overraskelser hvert eneste år, og denne sæson er ingen undtagelse.

Det fik Championship-klubben Reading at føle, da de blev ekspederet ud af Kidderminster Harriers, der til daglig gør sig i Englands sjette bedste række.

Klubben, der holder til sydvest for Birmingham, slog sensationelt Reading ud med en 2-1-sejr, hvilket medførte en baneinvasion fra hjemmeholdets ekstatiske fans.

Reading ligger lige nu 79 pladser over Kidderminster i det engelske ligasystem, og med spillere som Danny Drinkwater og Alen Haliovic med fra start var det forventet, at klubben, der senest var i Premier League i 12/13-sæsonen, ville vinde sikkert.

Gæsterne kom dog også foran, men scoringer fra hjemmeholdets Sam Austin og Amari Morgan-Smith i anden halvleg vendte kampen til Kidderminsters fordel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anfører Sam Austin udlignede efter 69. minutters spil. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Anfører Sam Austin udlignede efter 69. minutters spil. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

- Vores overordnede mål er at komme op og spille i League Two, men de her dage, vil altid være forblive i hovedet på spillerne, udtalte Kidderminsters manager, Russ Penn, til The Oldham Times efter kampen.

Den lykkelige træner håber, at miniput-klubben trækker et endnu stærkere hold i næste runde.

- Jeg er Wolves-fan, men har aldrig spillet mod dem. Så selvfølgelig vil jeg gerne møde dem. Wolves, Manchester United, Arsenal, Chelsea. Det er vildt bare at snakke om de her klubber.

Længere nordpå blev der også leveret en kæmpe sensation, da verdens rigeste klub Newcastle måtte se sig slået af League One-holdet Cambridge United på eget græs:

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: