Bendtner træner med Premier League-stjerner

Det er ikke kun FCK, der har fornøjelsen af lidt kvalitetstid med Nicklas Bendtner. Heldigvis er der også tid til andet end hård træning i solbeskinnede Los Angeles

Bendtner træner med FCK tilbage i starten af maj. Video: Lars Poulsen

Lord Bendtner er landet i LA, og han ser ud til at nyde tilværelsen med sol, eksklusive restaurantbesøg, smukke kvinder og træning.

På billedet, 28-årige Nicklas Bendter har lagt ud på Instragram, træner han sammen med 29-årige Danny Simpson, forsvarsspiller hos de nykårede engelske mestre, Leicester, og 26-årige Kieran Gibbs fra Arsenal.

Hitting the gym hard @kierangibbs @danny_simpson

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

Gibbs og Bendtner har begge brilleret i Arsenal, men den sidste tid sammen i klubben, sad de begge på bænken.

Der er dog også tid til at flashe tattoos i solen, når løbetræningen rykker udenfor, denne gang med Kieran Gibbs tvillingebror, Jaydon Gibbs, der spiller i Dover.

Sprints in the hills #LA @jaydongibbs @bendtner3

Et billede slået op af Danny Simpson (@danny_simpson) den

Til dagligt kan man kende spillerne fra hinanden, når de løber på banen i hver deres trøje, men så snart kampen er fløjtet af, bliver det straks sværere at se forskel på stjernerne.

Lord Life @bendtner3 #LA

Et billede slået op af Some Exist While Others Live (@jaydongibbs) den

Iført ens, hvide skjorter og mørke shorts blev der sippet dyre drinks på Sky Bar og spist mad på den eksklusive, japanske restaurant Nobu med smukke kvinder.

"Eating crab out in Malibu at Nobu"

Et billede slået op af Jack Guilford (@jackguilford) den

Det er ikke mere end et par uger siden, at Nicklas Bendtner lagde et andet billede ud på Instagram, som skabte overskrifter.

Se også: Her er sandheden om Nicklas Bendtners kontraktbillede

Se også: Bendtners boxershorts og Kroatiens krudt giver samme straf

Taber-mentaliteten er ved at snige sig ind på det danske landshold, og den udgør den helt store udfordring i den nærmeste tid, mener Allan Olsen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 6. jun. 2016 - kl. 17:50 Opsang til landsholdet - få nu ændret det taber-image!

 

52 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere