Bendtner træner med Premier League-stjerner

Det er ikke kun FCK, der har fornøjelsen af lidt kvalitetstid med Nicklas Bendtner. Heldigvis er der også tid til andet end hård træning i solbeskinnede Los Angeles

Bendtner træner med FCK tilbage i starten af maj. Video: Lars Poulsen

Lord Bendtner er landet i LA, og han ser ud til at nyde tilværelsen med sol, eksklusive restaurantbesøg, smukke kvinder og træning.

På billedet, 28-årige Nicklas Bendter har lagt ud på Instragram, træner han sammen med 29-årige Danny Simpson, forsvarsspiller hos de nykårede engelske mestre, Leicester, og 26-årige Kieran Gibbs fra Arsenal.

Gibbs og Bendtner har begge brilleret i Arsenal, men den sidste tid sammen i klubben, sad de begge på bænken.

Der er dog også tid til at flashe tattoos i solen, når løbetræningen rykker udenfor, denne gang med Kieran Gibbs tvillingebror, Jaydon Gibbs, der spiller i Dover.

Til dagligt kan man kende spillerne fra hinanden, når de løber på banen i hver deres trøje, men så snart kampen er fløjtet af, bliver det straks sværere at se forskel på stjernerne.

Iført ens, hvide skjorter og mørke shorts blev der sippet dyre drinks på Sky Bar og spist mad på den eksklusive, japanske restaurant Nobu med smukke kvinder.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Nicklas Bendtner lagde et andet billede ud på Instagram, som skabte overskrifter.

Der har været spekuleret i , om Bendtner vil fortsætte karrieren i FCK, hvor han har trænet med, mens han har søgt en ny klub. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Her er sandheden om Nicklas Bendtners kontraktbillede

Sådan så det ud, da kroatiske tilskuere smed op mod 10 kanonslag og romerlys på banen under kampen mellem Kroatien og Tjekket. Det har nu fået konsekvenser for. Foto: AP Landsholdsfodbold Bendtners boxershorts og Kroatiens krudt giver samme straf

Taber-mentaliteten er ved at snige sig ind på det danske landshold, og den udgør den helt store udfordring i den nærmeste tid, mener Allan Olsen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Opsang til landsholdet - få nu ændret det taber-image!

 

52 kommentarer
Vis kommentarer