Bizar sag: Brugte rivalers hjemmebane som toilet

Henover weekenden brød en gruppe Sheffield United fans ind på Sheffield Wednesdays stadion og sked i banens midtercirkel

Det gik udover det legendariske Hillborough da en gruppe unge mænd brød ind på stadionet henover weekenden. Foto: Craig Brough / Ritzau Scanpix
Det gik udover det legendariske Hillborough da en gruppe unge mænd brød ind på stadionet henover weekenden. Foto: Craig Brough / Ritzau Scanpix

Sport kan eftersigende få det værste frem i folk.

Det må også siges at være tilfældet for en gruppe Sheffield United-fans, der henover weekenden brød ind på det historiske stadion Hillsborough, der til daglig huser arvefjenderne fra Sheffield Wednesday.

Det skriver flere engelske medier.

Sked på midten af banen
Den indtil nu uidentificerede gruppe af Sheffield United fans skaffede sig adgang til Hillsborough Stadium og filmede, at en af mændene i gruppen satte sig på midten af banen og efterlod en mindre hyggelig gave til ærkerivalerne fra Sheffield Wednesday i form af en lort.

Gerningsmændene, der formentlig har været i et festligt humør, flottede sig samtidig med at hjælpe politiet med at gøre opklaringen meget lettere.

De uploadede nemlig videoen på de sociale medier for at dele deres oplevelse med verden.

Et mindre smart træk, når man foretager sig noget ulovligt.

Sheffield Wednesday har da også meldt ud, at forbrydelsen er meldt til politiet og den relevante videoovervågning overdraget til politiet.

Ikke at det er strengt nødvendigt.

De unge mænd har nemlig også foreviget deres eskapader med fotos af deres ulovlige indtrængen.

Nedenunder ses ejeren af 'gaven', der stolt fremviser sit arbejde.

Så stolt, at det ser ud til at være hans profilbillede.

Ikke første gang
Det er ikke første gang, at der har været en situation i engelsk fodbold involverende fans manglende opdragelse, når det handler om toiletvaner.

Tilbage i december 2017 skrev vi på Ekstra Bladet om en anden prekær situation, der involverede en Sunderland fan, 12 øl, seks frugtcidere og to stykker chokolade fra en adventskalender.

Den historie kan du læse herunder.

Verdens klammeste fan: Husker intet, men jeg s... altså ikke på sædet!

Unikt indblik: Billederne man normalt ikke ser