Reading sikrer oprykning til Premier League

En 1-0 sejr over Nottingham Forest sikrer Reading F.C. oprykning til Premier League

Reading F.C. vender tilbage til den bedste engelske række efter at have sikret oprykning med en 1-0 sejr på hjemmebane over Nottingham Forest.

Mikele Leigertwood scorede kampens eneste mål, da han bankede bolden i kassen efter en frisparksaflevering fra Ian Hart ni minutter før tid på Madejski Stadium.

Nottingham Forest kom tæt på at udligne i overtiden, men indskiftede Marcus Tudgays hovedstød blev reddet på stregen af Alex Pearce, mens angriberens andet forsøg på riposten blevet taget af Readings australske målmand Adam Federici.

Reading har fået 46 ud af 51 mulige point siden januar og er tilbage i Premier League for første gang siden 2008, og klubbens tilhængere var hurtige til at invadere banen og hylde deres helte efter dommerens slutfløjt.

Reading har nu otte point ned til West Ham på tredjepladsen med kun to kampe tilbage i sæsonen.

- Det er utroligt. Det er kronen på værket, siger en stolt Adam Federici til BBC.

- At se alle tilhængerne på banen er fantastisk. Vi blev ved med at tro på det, og vi vidste, at vi kunne gøre det som hold, tilføjer han.

Også manager Brian McDermott havde svært ved at skjule sin begejstring.

- Jeg bekymrer mig ikke engang om Premier League i aften. For mig handler det kun om spillerne og folkene omkring holdet. Det er en aften for vores fans, siger han.

Reading F.C. har det 23-årige danske målmandstalent Mikkel Andersen i truppen. Han blev hentet i AB i 2007.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere