Klubejer fundet død

Nottingham Forest' stenrige ejer blev fundet død natten til søndag i sit hjem

Engelsk fodbold er søndag blevet ramt af en tragedie.

Den 54-årige millionær og ejer af Nottingham Forest, Nigel Doughty, er fundet død i sit hjem i Lincolnshire.

Det skriver The Sun.

Ifølge politiet blev Doughty fundet i sit træningslokale, og myndighederne har med det samme udelukket, at han skulle være død under mistænkelige omstændigheder.

- Det er med stor beklagelse, at Nottingham Forest må bekendtgøre, at Nigel Doughty er død, står der i en kortfattet pressemeddelelse fra klubben.

Doughty stoppede som formand i klubben i efteråret efter en turbulent start på sæsonen i landets næstbedste række. Steve McClaren stoppede som manager og nederlag efter nederlag sendte de tidligere dobbelte Europa Cup-vindere ned under nedrykningsstregen.

Nigel Doughty købte Forest i 1999 for 11 millioner pund og har siden smidt omkring 100 millioner pund fra sin egen formue i klubben.

Nottingham Forest vandt Europa Cup'en for mesterhold i 1979 og 1980 - og er som eneste klub i Europa indehaver af flere europæiske titler end nationale mesterskaber (1 - i 1978).

Siden indførelsen af Premier League i begyndelsen af 1990'erne har Forest i adskillige år fristet en tilværelse i bunden af landets bedste række og toppen af den næstbedste. De senere år har Forest dog også været nede i landets tredjebedste række - den hidtil eneste vinder af den fineste Europa Cup, der har prøvet det.