Schmeichel: Chokeret over Leeds

Den danske målmand er overrasket over, at Leeds har accepteret et købstilbud på ham fra Leicester

Kasper Schmeichel er overrasket over Leeds (Foto: AP)
Kasper Schmeichel er overrasket over Leeds (Foto: AP)

I dag kom frem, at Leicester er interesseret i at tilknytte Kasper Schmeichel til truppen, og at Leeds har accepteret tilbuddet fra liga-konkurrenterne.

Hovedpersonen selv er dog ikke blevet spurgt om lysten til at skifte var tilstede, og det får derfor den danske målmand til at undre sig.

I dag skriver han følgende besked på sin twitter-profil:

Læs også: Leeds: Vi har accepteret Schmeichel-tilbud

- I slutningen af sæsonen blev Leeds United og jeg enige om at opfylde det sidste år af min kontrakt, og sammen forsøge at spille klubben til en oprykning. Derfor er det med stor overraskelse, at jeg har fundet ud af, at Leeds har accepteret et tilbud fra Leicester.

- Jeg vil slå fast, at jeg aldrig har bedt om at forlade Leeds United, eller at jeg har nægtet at underskrive en ny kontrakt, da jeg aldrig er blevet tilbudt en ny.

- Jeg har nydt at spille i Leeds United, og havde set frem til at sikre oprykning med klubben i denne sæson.

- Jeg har snakket med manager Simon Grayson, og han har gjort det klart for mig, at - selvom jeg har gjort det godt for ham - det her er noget, som er en god handel for Leeds United.

- Jeg er blevet sat i en meget vanskelig situation, og vil nu bruge lidt tid på at overveje mine muligheder for fremtiden, skriver danskeren altså på sin twitter-profil.

Mere og mere tyder derfor på, at den danske landsholdsmålmand snart er fortid hos Leeds.

0 kommentarer
Vis kommentarer